تبلیغات X
مشاوره کنکور95 _ انتخاب رشته کنکور94

مشاوره کنکور95 _ انتخاب رشته کنکور94

ads
نویسنده : علیرضا افشار بیست و ششم تير 1394, 03:51
مشاوره انتخاب رشته کنکور افشار

 

سلام ، خیلی خوشحالم که با بخش دوم مقاله های پروژه انتخاب رشته کنکور 94 در خدمت شما هستم . انشالله بتونید با توصیه ها و آموزش های موجود و + فایل های صوتی انتخاب رشته سال های قبل برای خودتان بهترین سرنوشت و جهت گیری رقم بزنید .

در این مقاله سعی داریم به شیوه ای جامع و کامل انتخاب رشته کنکور سراسری ، قوانین حاکم بر آن و توضیحاتی در مورد

انوع انتخاب هایی که داریم را توضیح دهیم.
مطالبی که در این مقاله خواهید خواند را به موضوعات زیر دسته بندی می کنیم :

 

تشریح کامل بومی گزینی

 

معرفی دوره های مختلف آموزشی کشور

 

دسته بندی رشته های تحصیلی با معیار بومی

 

هر رشته تحصیلی را با توجه به پراکندگی آن در دانشگاه های سراسر کشور در یکی از چهار مجموعه زیر دسته بندی می
کنند: استانی ؛ ناحیه ای ؛ قطبی و کشوری

 

اما هر کدام از این دسته بندی ها به چه رشته هایی اشاره می کند ؟

اگر رشته ای در دانشگاه های همه استان های کشور موجود باشد گزینش آن رشته استانی می شود.
اگر فقط در دانشگاه یک استان از چند استان همجوار رشته ای موجود باشد گزینش آن رشته ناحیه ای است.
اگر فقط در دانشگاه یک ناحیه از دو ناحیه همجوار رشته ای موجود باشد گزینش آن رشته قطبی می شود.
اگر توزیع یک رشته در دانشگاه های کشور حتی در استان های یک قطب هم نگنجد یعنی یک قطب داشته باشیم که یک رشته ای را در دانشگاه های هیچ کدام از استان هایش نداشته باشد یا توزیع یک رشته ای در قطب های مختلف کشور ناهمگون باشد گزینش آن رشته کشوری است.
برای درک راحت تر در زیر ناحیه ها و قطب های کشور را با توجه به تقسیم بندی سازمان سنجش آورده ایم:

 

 

خب پس تا اینجا فهمدیم که هر رشته ای با توجه به توزیع ان رشته در دانشگاه های استان های مختلف کشور در یکی از مجموعه های استانی، ناحیه ای، قطبی و یا کشوری جای می گیرد. اینکه از کجا بفهمیم هر رشته ای در کدام مجموعه جاگرفته کافیست رجوع کنید به صفحات اول قسمت دوم دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری.چون تعداد رشته در گروه های آموزشی خیلی زیاد است از آوردن همه رشته ها صرف نظر کردیم ولی فقط با آوردن تصویر چند رشته به شما می گوییم که کجا باید دنبال این اطلاعات بگردید.

 

 

حال دیگر زمان آن رسیده است که به این سوال اساسی پاسخ دهیم :

 

بومی گزینی چگونه و با چه مکانیزمی انجام می شود :

 

 

برای اینکه سهمیه دانش آموزان برای مناطق بوم خودشان ( یعنی جاهایی که در آن بومی به حساب می آیند ) را شرح دهیم قبلش باید سهمیه 20 درصد جانبازان و ایثارگران را کم کنیم. یعنی سر و کار ما برای دانش آموزان مناطق سه گانه تنها با 80 درصد ظرفیت دانشگاه ها است. این 80 درصد باقیمانده طبق توضیحات زیر بین شهرها و استان های مختلف کشور توزیع می شود :

 

رشته های کشوری :

 

پذیرش در این استان ها بومی نیست و به نسبت شرکت کنندگان کنکور سراسری ظرفیت بین سهمیه مناطق مختلف تقسیم می شود. یعنی اگر برای رشته مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر (این رشته گزینش کشوری دارد) 100 نفر ظرفیت طبق
دفترچه وجود داشته باشد 20 درصد آن برای سهمیه ایثارگران و جانبازان کنار گذاشته می شود و می ماند 80 نفر ظرفیت. حال اگر فرض کنیم تعداد شرکت کنندگان کنکور در منطقه 1 رشته ریاضی 30 درصد کل شرکت کنندگان کنکور باشد پس 24 نفر از ظرفیت رشته مخصوص دانش آموزان منطقه 1 است و بین آنها تقسیم می شود. برای سایر مناطق نیز با توجه به سهمشان از کل شرکت کنندگان کنکور می توان چنین فرمولی را تعمیم داد.

 

رشته های قطبی ، ناحیه ای و استانی :

 

این رشته محل ها پذیرش بومی دارند یعنی پس از کسر 20 درصد برای سهمیه ایثارگران و جانبازان، حدود 20 درصد از ظرفیت باقیمانده به داوطلبان آزاد ( غیر بومی یا همان داوطلبان سایر استان ها ، ناحیه ها یا قطب ها) تعلق می گیرد و باقی سهمیه به دانش آموزان آن بوم (استان، ناحیه و یا قطب ) تعلق می گیرد. نسبت ظرفیت برای هر منطقه در هر بوم نیز به نسبت شرکت کنندگان آن منطقه در کنکور سراسری است.
یعنی مثلا اگر برای رشته مهندسی عمران دانشگاه امیرکبیر (این رشته گزینش ناحیه ای دارد) 100 نفر ظرفیت داشته باشیم 20 نفر آن مخصوص سهمیه جانباز و ایثارگران است. می ماند 80 نفر. از این 80 نفر حدود 20 درصد برای داوطلبان غیر بومی (در اینجا می شود غیر ناحیه ای) است که می شود 16 نفر. ظرفیت باقیمانده 64 نفر است که تعلق می گیرد به داوطلبان آن بوم. نسبت تعلق این 64 نفر به سهمیه های مناطق سه گانه نیز اینگونه است که مثلا اگر مثل مثال بالا داوطلبان منطقه 1 حدود 30 درصد از کل شرکت کنندگان کنکور سراسری را تشکیل بدهند از این 64 نفر حدود 20 نفر ظرفیت تعلق می گیرد به داوطلبان منطقه 1 که حتما در آن ناحیه بومی باشند.

 

نکته مهم

استان بومی هر دانش آموز در داخل کارنامه مشخص شده است.

 

 

دانشگاه های دولتی روزانه

 

معمولا دانشگاه های دولتی روزانه را با چند ویژگی اساسی می شناسند. کیفیت بالا، ورودی دشوار و تحصیل رایگان. دانشگاه های دولتی از طریق وزارت علوم بودجه خود را تامین می کنند. بنابراین برای تحصیل هیچ هزینه ای از دانشجویان طلب نمی کنند. معمولا تا کنون به این شکل بوده که بهترین اساتید هر شهری در دانشگاه های دولتی تدریس می کنند و معمولا کیفیت این دانشگاه ها زبان زد است.
هر دانشگاهی یک سری از رشته ها را تدریس می کند و معمولا این رشته ها ثابتند مگر اینکه بعد از چندین سال دانشگاهی رشته جدیدی را تاسیس کند. برای هریک از این رشته ها با توجه به درخواستی که رئیس دانشکده به رئیس دانشگاه و رئیس دانشگاه به وزارت علوم اعلام می کند و وزارت علوم با توجه به سیاست های کشوری در افزایش یا کاهش ظرفیت ها، لیست ظرفیت های هر دانشگاه را به سازمان سنجش اعلام می کند. اما نکته ای که خیلی مهم است کیفیت دانشگاه های دولتی شهرستان ها و اعتبارشان نسبت به دانشگاه های تهران است. معمولا همه دانش آموزان دانشگاه های دولتی تهران را با کیفیت تر از همه دانشگاه های ایران می دانند و منتهای آرزویشان این است که در این دانشگاه ها تحصیل کنند اما آیا واقعا چنین چیزی صحیح است؟ یعنی واقعا همه دانشگاه های تهران از همه دانشگاه های شهرستان علی الخصوص در همه رشته ها بهترند؟
برای پاسخ به این سوال به جای اینکه تک تک دانشگاه ها را زیر ذره بین ببریم و در تک تک رشته ها با هم مقایسه کنیم (که عملا امری ناممکن است ) برای مقایسه راهی عمومی را به شما معرفی می کنیم.
هر رشته تحصیلی در هر دانشگاهی در یک دانشکده تدریس می شود. آن چیزی که نمایانگر قدرت علمی آن دانشکده است تعداد هیئت علمی دانشکده در درجه اول و در درجه دوم تعداد "استاد تمام" های آن دانشکده است. پس اگر بین سطح علمی یک رشته در دو دانشگاه مختلف شک کردید بهترین راه به نظر من مراجعه به سایت دانشکده ها و مقایسه هیئت علمی دو دانشکده است. حتما تعداد "استاد تمام" ها را در دو دانشکده با هم مقایسه کنید اما عموما دانشکده ای که هیئت علمی بیشتری داشته باشد تعداد استاد تمام هایش نیز بیشتر است.
یادمان باشد چون دانشگاه های دولتی با محدودیت ظرفیت مواجه هستند و خیلی ها تمام خواسته شان این است که در یک دانشگاه دولتی قبول شوند اگر در یک دانشگاه دولتی روزانه قبول شویم و نخواهیم در آن ادامه تحصیل دهیم و یا به هردلیلی از ثبت نام امتناع ورزیم محرویت یک ساله از کنکور سراسری گریبان مارا خواهد گرفت یعنی سال بعد از شرکت در کنکور سراسری محرومیم و در واقع دوسال عقب می افتیم.

 

نکته ای که در آینده و در نحوه چینش انتخاب ها خیلی به آن اشاره خواهم کرد این است که علی رغم بزرگ بودن نام یک سری از دانشگاه ها در داخل و خارج کشور، ما به هیج وجه نباید گول اسم دانشگاه را بخوریم و راضی شویم در یک رشته ای که به ان علاقه ای نداریم حتی اگر در یک دانشگاه بزرگ باشد تحصیل کنیم. زیرا این دانشگاه ها برای رشته های پزشکی حداکثر 7 سال و سایر رشته ها حداکثر 4 سال به ما وفا خواهد کرد و پس از آن ماییم و رشته ای که از آن خوشمان نمی آید و 4سال زمانی که به خاطرش هدر داده ایم و یک عمر روبه رو ... درضمن دانشگاه دولتی به ازای این تحصیل رایگان در همان ابتدای تحصیل از شما تعهد می گیرد که پس از پایان تحصیلاتتان به مدت یک برابر زمان تحصیل در داخل کشور مشغول فعالیت شده و خدمت کنید. این تعهد به خدمت فقط زمانی مشکل ساز می شود که دانشجو بعد از اتمام تحصیلاتش برای ادامه تحصیل در مقطع بعدی خواهان خروج از کشور باشد. در این موارد فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی باید با پرداخت هزینه معادل این چند سال تحصیل رایگان، به اصطلاح مدرک خود را آزاد کنند. وگرنه اگر پس از پایان تحصیلات بخواهید در ایران بمانید ( حال چه از مدرک خود برای اشتغال استفاده کنید چه نکنید) هیچ هزینه و تعهدی برای شما وجود نخواهد داشت.
در مجموع می خواهیم بگوییم دانشگاه های دولتی از لحاظ امکانات آموزشی و کیفیت نسبت به همه دانشگاه های دیگر ( در شهر خودشان ) بهترند و مطمئنا برای دانش آموزانی که رتبه های برتر را در کنکور سراسری کسب می کنند انتخابی بهتر از دانشگاه های دولتی نمی توان یافت. اما برای رتبه ها پایین تر حتما از یک مشاور مورد اعتماد مشورت بگیرید که خدای ناکرده به دلیل همین کیفیت بالای دانشگاه دولتی اهمیت رشته مورد علاقه را فراموش کنیم.

 

دانشگاه های دولتی شبانه

 

تمام تعاریفی که برای دانشگاه های دولتی کردیم عینا برای دانشگاه های دولتی شبانه نیز صدق می کند منتهی با این تفاوت ها :
-1 در دانشگاه های دولتی از دانشحویان برای هر ترم و هر واحد درسی هزینه ای اخذ می شود. هزینه این دوره برای 94_93 به شرح زیر است. امسال نیز هزینه ها حداکثر با افزایش 20 درصدی نسبت به سال قبل مواجه می شود .

 

 

-2 ظرفیت دانشگاه های شبانه حدود 25 درصد ظرفیت دانشگاه های روزانه است پس محدودیت ظرفیت در حالت شبانه از روزانه نیز بیشتر است.
-3 تعهد به خدمت از دانشجویان شبانه گرفته نمی شود زیرا تحصیل آنان رایگان نیست. بنابراین بعد از اتمام تحصیلشان در دانشگاه های دولتی در حالت شبانه بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانند مدرکشان را آزاد کنند و از کشور خارج شوند. (این یک امتیازه)
4 - امکانات رفاهی به دانشجویان شبانه تعلق نمی گیرد مانند خوابگاه و وام دانشجویی. البته اگر دانشگاه از لحاظ خوابگاه محدودیتی نداشته باشد دیده شده است که به دانشجویان شبانه ( با اخذ هزینه ای بیشتر از دانشجویان روزانه) خوابگاه اعطا شده است.

از لحاظ بهره مندی از امکانات تغذیه هم دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. بعضی دانشگاه ها

تفاوتی بین روزانه و شبانه درمورد هزینه غذا قائل نمی شوند و بعضی از دانشگاه ها هزینه بیشتری برای امکانات تغذیه دریافت می کنند.
در سایر موارد دانشگاه های شبانه عین" مشابه روزانه است. یعنی اولا که دانشجویان شبانه در کنار دانشجویان روزانه تحصیل می کنند و از لحاظ بهره مندی از امکانات علمی هیچ تفاوتی با دانشجویان روزانه ندارند.
یک تصور غلط در جامعه وجود دارد که زمان برگزاری کلاس های شبانه در ساعات انتهایی روز است! چنین تصوری کاملا اشتباه است و از لحاظ زمان برگزاری کلاس ها و اساتیدی که تدریس می کنند هیچ تفاوتی بین روزانه و شبانه وجود ندارد و اگر بخواهیم در یک جمله شباهت روزانه و شبانه را خلاصه کنیم باید بگوییم دانشجویان شبانه دقیقا سرکلاس هایی می نشینند که دانشجویان روزانه هم حضور دارد به شکلی که شاید شما هیچ وقت متوجه نشوید که هم کلاسی تان روزانه است یا شبانه

(فقط برروی کارت دانشجویی روزانه یا شبانه بودن درج می شود)

 

دانشگاه های پردیس های خودگردان

 

پردیس های خود گردان یا همان پردیس های بین المللی سابق در واقع شعباتی از دانشگاه های دولتی هستند که طبق مجوزی که از مجلس شورای اسلامی برای دانشگاه های دولتی گرفته شده است برخی از دانشگاه های دولتی می توانند با احداث شعباتی دیگر از دانشگاه با نام پردیس خودگردان همان دانشگاه اقدام به پذیرش دانشجو در ظرفیت مازاد خود کنند.
تا سال 92 قبولی در دانشگاه های پردیس های خودگردان بصورت نیمه متمرکز بود. یعنی در ابتدا سه برابر ظرفیت هر رشته محل به مصاحبه دعوت می شدند و پس از انجام مصاحبه تمکن مالی و به شرط تسلط بر زبان انگلیسی قبولی قطعی شده و می توانستند به تحصیل ادامه دهند .

(سر همین جریان مصاحبه مواردی هم تقلب و پارتی بازی شد) که از سال 93 این دانشگاه ها از نیمه متمرکز به متمرکز تغییر بافتند و قبولی در این دانشگاه ها تک مرحله ای و صرفا با اعلام سازمان سنجش صورت می پذیرفت. یعنی مانند دانشگاه های دیگر در شهریور ماه در اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش مشخص می شود که دانش اموزی در پردیس های خودگردان ( به شرط انتخاب ) قبول شده است یا نه، و دیگر شرط مصاحبه حذف شد.
توجه : در زیر اطلاعات مهمی را درمورد پردیس های خودگردان آورده ایم که همگی از دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 93 استخراج شده اند و شاید قدری در کنکور امسال تغییرات داشته باشند.
بزرگ ترین تاثیر پردیس های خودگردان را در انتخاب رشته دانش اموزان تجربی مشاهده می کنیم. زیرا در کنکور انسانی هیچ پردیس خودگردانی دانشجو نمی گیرد و در کنکور ریاضی هم تنها دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف ( هنوز شرط مصاحبه برای این دانشگاه برداشته نشده است ) در پردیس های خودگردانشان دانشجو می گیرند. بنابراین عملا چون ظرفیت این دو دانشگاه 415 نفر بوده است پس تاثیر چندانی در قبولی دانش آموزان ندارد.

 

نکته : این قسمت حاوی اطلاعات تکمیلی دانشگاه های پردیس های بین الملل برای داوطلبان رشته تجربی می باشد و سایر رشته ها می توانند ادامه مقاله مشاوره و راهنمای انتخاب رشته کنکور 94 را از قسمت

" معرفی دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی" مطالعه کنند.

 

اما در کنکور تجربی تاثیر پردیس های خودگردان قابل ملاحظه است. زیرا اولا دانشگاه های دولتی زیادی اقدام به احداث پردیس خودگردان نموده اند ( که در زیر اسامی شان و لیست رشته هایشان) را می آوریم و همچنین اکثر این پردیس ها یا حداقل یکی از سه رشته اصلی تجربی ( پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) را دارند و بعضی ها یک یا چندتا از رشته
های پیراپزشکی پرطرفدار را دارند. ابتدا بهتر است به لیست دانشگاه های بین الملل زیر نگاهی بیندازیم :

دانشگاه علوم پزشكي اراک
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي اردبیل
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي ارومیه
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي اصفهان
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
علوم تغذیه
دانشگاه علوم پزشكي ایران
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي بابل
پزشکی
دندانپزشکی
فیزیوتراپی
دانشگاه علوم پزشكي بندرعباس
پزشکی
دندانپزشکی
دانشگاه علوم پزشكي بوشهر
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي تبریز
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي تهران
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي جندی شاپور اهواز
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي زاهدان
پزشکی
دندانپزشکی
بینایی سنجی
فیزیوتراپی
دانشگاه علوم پزشكي زنجان
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي سمنان
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي شهیدبهشتی تهران
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
پرستاری
علوم تغذیه
علوم و صنایع غذایی
دانشگاه علوم پزشكي شیراز
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي فسا
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي قزوین
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي کاشان
پزشکی
دانشگاه علوم پزشكي کرمان
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي کرمانشاه
پزشکی
دندانپزشکی
دانشگاه علوم پزشكي گلستان
پزشکی
دندانپزشکی
دانشگاه علوم پزشكي گیلان
پزشکی
دندانپزشکی
دانشگاه علوم پزشكي مازندران
پزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي مشهد
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي همدان
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
دانشگاه علوم پزشكي یزد
پزشکی
دندانپزشکی
داروسازی
اگر ظرفیت این دانشگاه ها در همه رشته های بالا را جمع ببندیم به عدد خیره کننده 1481 می رسیم که چون همه این 1418 ظرفیت برای تاپ ترین رشته های تجربی است عددی خیره کننده است. پردیس های خودگردان به جرئت می توانیم بگوییم رتبه قبولی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را 2 الی 3 برابر کرده است. اگر به سایر مقاله هایی که در مورد پردیس های خودگردان نوشته ایم مراجعه کنید متوجه می شوید که عملا با رتبه هایی که اصلا در مخیله تان نیز نمی گنجد می توان در این رشته ها قبول شد. نکته جالب توجه دیگر این است که همه رشته هایی که در پردیس های خودگردان تدریس می شود گزینش کشوری دارند یعنی از سهمیه بومی نیز خبری نیست و سهم یک دانش آموز از دانشگاه یک شهر دیگر همان مقداریست که از دانشگاه شهر خودش سهم می برد.
نکته قابل توجه دیگر این است که همه پردیس های خودگردان در همان استانی واقع است که دانشگاه علوم پزشکی هم نامش واقع است. یعنی مثلا پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همان استان گیلان واقع است. این موضوع برای همه دانشگاه ها صدق می کند (حتی تهران و شهید بهشتی هم پردیس های خودگردان خودشان از کیش و قشم انتفاق دادن تهران) غیر از پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی ایران .

 

اما...............................

بزرگ ترین ایراد و یا بهتر است بگوییم بزرگ ترین مانع ما برای انتخاب پردیس های خودگردان شهریه گزاف آن هاست.
شهریه پردیس های خودگردان در دفترچه انتخاب رشته ذکر نشده است! ولی با توجه به آماری که به دست آورده ایم برای
ورودی مهر 94 دانشگاه های بین الملل (پردیس های خودگردان بین المللی )به ترتیب این شرح است :

 

مقطع

شهریه ثابت
شهریه متغییر (درس نظری)
شهریه متغییر (درس عملی)
کارآموزی / کارورزی

 

 

دکتری پزشکی
20000000 شهریه ثابت
2700000 شهریه متغییر (درس نظری)
4320000 شهریه متغییر (درس عملی)
4320000 کارآموزی / کارورزی
دکتری داروسازی
20000000 شهریه ثابت
2700000 شهریه متغییر (درس نظری)
4320000 شهریه متغییر (درس عملی)
4320000 کارآموزی / کارورزی
دکتری دندانپزشکی
21000000 شهریه ثابت
2700000 شهریه متغییر (درس نظری)
4320000 شهریه متغییر (درس عملی)
4320000 کارآموزی / کارورزی
کارشناسی
8000000 شهریه ثابت
1300000 شهریه متغییر (درس نظری)
2100000 شهریه متغییر (درس عملی)
2100000 کارآموزی / کارورزی

 

 

اگر بخواهیم برایتان هزینه های یکسال تحصیل در این دانشگاه ها را تقریب بزنیم به چنین رقمی می رسیم :



عنوان رشته تحصيلي
شهريه دوره پرديس خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاههاي علوم پزشكي براي يك سال (دو ترم)
شهريه داوطلبان غيرايراني پذيرفته شده در دوره روزانه دانشگاههاي علوم پزشكي براي يك سال (دو ترم)

دكتري حرفه اي
پزشكي

160.000.000
16 میلیون تومان
170.000.000
17 میلیون تومان

دكتري حرفه اي
دندانپزشكي

170.000.000
17 میلیون تومان
180.000.000
18 میلیون تومان

دكتري حرفه اي
داروسازي

160.000.000
16 میلیون تومان
170.000.000
17 میلیون تومان

كارشناسي
فيزيوتراپي

7 میلیون و 800 هزار تومان 78.000.000
90.000.000
9 میلیون تومان

كارشناسي
بينايي سنجي

78.000.000
7 میلیون و 800 هزار تومان
90.000.000
9 میلیون تومان

كارشناسي
تغذيه
73.000.000
7 میلیون و 300 هزار تومان
80.000.000
8 میلیون تومان

كارشناسي
مامايي

45.000.000
4 میلیون و 500 هزار تومان
65.000.000
6 میلیون و 500 هزار تومان

كارشناسي
پرستاري

45.000.000
4 میلیون و 500 هزار تومان
55.000.000
5 میلیون و 500 هزار تومان

 

بر اساس اعلام وزارت بهداشت هر دانشگاه مجاز است بر اساس نام، قدمت و جايگاه در رتبه بندي كشوري از 5 تا 15 درصد مازاد بر شهريه اعلام شده و يا كمتر پس از تصويب هيأت امناي مربوطه از داوطلب شهريه دريافت کند.

دانشگاه ها همه ساله بر اساس نام، قدمت و جايگاه در رتبه بندي كشوري بر اساس نرخ تورم اعلام شده توسط بانك مركزي، درصدي را به شهريه ساليانه اضافه خواهند کرد.
در صورت انصراف دانشجويان از تحصيل در پرديس هاي خودگردان و يا ظرفيت مازاد پس از ثبت نام و شروع به تحصيل، دانشگاه ها مبالغي را به عنوان خسارت از فراگيران دريافت خواهند کرد که مبلغ خسارت بر اساس مصوبه هيأت امناي دانشگاه مربوطه است.
خب پس حتما قبل از انتخاب پردیس های خودگردان در لیست انتخاب رشته تان به این اعداد توجه کنید و با خانواده خود مشورت کنید تا خدای ناکرده شانس قبولی در دانشگاه های دیگر را بخاطر نشناختن این دانشگاه ها و هزینه هایشان از دست ندهید.
جمع بندی ما در مورد پردیس های خودگردان این است، هم برای دانش آموزان رشته ریاضی فیزیک که می خواهند پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر را انتخاب کنند و هم دانش آموزانی رشته تجربی که می خواهند پردیس خودگردان دانشگاه های علوم پزشکی شهرهای مختلف را انتخاب کنند به این نکات توجه کنند :

 

اگر در پرداخت هزینه این دانشگاه ها مشکلی ندارید اصلا نیازی به شک کردن نیست. زیرا اولا فاصله رتبه قبولی کشوری در در دوره روزانه با رتبه قبولی کشوری پردیس خودگردان همان دانشگاه در همان رشته y در رشته x دانشگاه علوم پزشکی حداکثر 7000 تاست. پس تصور نکنید سطح علمی دانش آموزانی که دانشجوی پردیس های خودگردان می شوند پایین است. همچنین مدرک صادره این دانشگاه ها با مدرک صادره از دانشگاه های دولتی هیج تفاوتی ندارد ( واژه "پردیس خودگردان" در دانشنامه دانشجویان این دانشگاه ها درج می شود ولی این واژه هیج تاثیری در اعتبار این مدارک ندارد).
برای تحصیل در پردیس های خودگردان مثل شبانه که عرض کردیم شما تعهدی برای خدمت گرفته نمی شود زیرا در طول تحصیل هزینه آن از شما اخذ می شود.

 

دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی

 

 

همین ابتدای کار می خواهیم باور غلطی را که چندین سال است در ذهن مردم جای گرفته است از بین ببریم. دانشگاه ها و موسسات غیردولتی به هیچ وجه زیرنظر دانشگاه های دولتی نیستند و خود از طریق دیگری از وزارت علوم مجوز فعالیت گرفته اند و اقدام به پذیرش دانشجو می کنند. در واقع نکته کلیدی در مورد "معتبر بودن" این دانشگاه ها همین است که مجوز فعالیتشان را از وزارت علوم گرفته اند. درست مثل دانشگاه های دولتی ، آزاد پیام نور و یا حتی علمی کاربردی. پس اول از همه باید این نکته غلط را از ذهنمان بیرون بیندازیم و بدانیم که دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی هیچ گونه وابستگی ای به دانشگاه های دولتی ندارند.
برای تحصیل در این دانشگاه ها و موسسات باید شهریه پرداخت. پس جزو دانشگاه های پولی به حساب می آیند. هزینه سال 94_93 به شرح زیر بوده است که امسال حداکثر با افزایش 15 درصدی - تحصیل در این دانشگاه ها در سال تحصیلی همراه خواهد بود.

 

 

نکته جالب هم در چند خط بالا هم در تصویر بالا تفاوت بین دانشگاه های غیر انتفاعی و موسسات غیرانتفاعی است. فرق این دو در تعداد رشته هایی است که ارائه می دهند. دانشگاه های غیر انتفاعی تعداد رشته های خیلی بیشتری را نسبت به موسسات غیرانتفاعی ارائه می دهند و به قول معروف جامع تر هستند. البته چه در دانشگاه های غیرانتفاعی چه در موسسات غیرانتفاعی رشته های پزشکی و پیراپزشکی تدریس نمی شود و رشته های این دانشگاه به 5 دسته زیر تقسیم می شود :

 

فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی و هنر

 

اما برویم به سراغ دیدگاه نقادانه.... موسسات غیر انتفاعی عموما نسبت به دانشگاه های دولتی کیفیت پایین تری را ارائه می دهند و در مقابل دانشگاه های غیرانتفاعی عموما کیفیتی درخور را از خود نشان داده اند. پس اگر کیفیت برایتان خیلی مهم است و به هردلیلی از انتخاب دانشگاه های دولتی عاجزید یا می خواهید پس از دانشگاه های دولتی تعدادی از دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی را نیز انتخاب کنید حتما اولویت را به دانشگاه های غیرانتفاعی بدهید و پس از آن بروید به سراغ موسسات غیر انتفاعی. دانشگاه یا موسسه بودن یک غیر انتفاعی را می توان از اسم آن در دفترچه فهمید. تعداد دانشگاه های غیرانتفاعی خیلی کمتر از موسسات غیرانتفاعی است. دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ، شمال آمل و سوره از نمونه های بارز دانشگاه های خوب غیرانتفاعی هستند. البته در بین موسسات غیرانتفاعی هم استثنائاتی وجود دارد که کیفیتشان واقعا مناسب است.
در موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی هم به دلیل اخذ شهریه دیگر تعهدی از شما برای خدمت گرفته نمی شود. کلاس های دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی معمولا 2 الی 4 روز در هفته هستند و تصور اینکه این دانشگاه ها کلاس برگزار نمی کنند و یا زمان برگزاری کلاس هایشان اخرهفته ها یا بعد از ظهرهاست تصور اشتباهیست.

 

دانشگاه های پیام نور

 

دانشگاه های پیام نور نیز مجوز خود را از وزات علوم اخذ کرده اند و هر ساله مانند دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی در همه رشته ها غیراز رشته های پزشکی و پیراپزشکی پذیرش دانشجو دارند. ویژگی بارز دانشگاه های پیام نور کلاس های آن است که با توجه به آن چیزی که در اساسنامه آمده است حضور در کلاس های نظری ( تئوری) غیر ضروری است و دانشجو می تواند در این کلاس ها حضور نداشته باشد. هرچند در قسمت تذکرات ذکر شده است که بعضی دانشگاه ها برای همین کلاس های نظری جلسات رفع اشکال برگزار می کنند و حضور در این کلاس های رفع اشکال که معمولا برای یک درس سه
واحدی بیشتر از 4 جلسه نمی شود 6نمره دارد و استاد می تواند به دلیل عدم حضور شما این 6 نمره را به شما ندهد. پس عملا غیبت در کلاس هایی بلامانع است که یا برایش کلاس رفع اشکالی نگذاشته باشند ( اصطلاحا با نام "خودخوان" معرفی می شوند) و یا اگر کلاس رفع اشکال دارند استاد آن درس از غیبت شما مطلع باشد و به این موضوع رضایت داده باشد.
اما برای همه کلاس های عملی کلاس درسی برگزار می شود. اگر دانشگاه پیام نور امکانات داشته باشد این کلاس های درسی را در دانشگاه های خودش برگزار می کند و اگر امکانات نداشته باشد در دانشگاه های با امکانات در مجاورش برگزار می کند. مثلا کلاس های تربیت بدنی دانشگاه پیام نور تهران مرکز در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار می شود.
جدول هزینه های دانشگاه پیام نور در سال 93_94 به این شرح است که امسال حداکثر با افزایش 15 درصدی همراه است .

 

 

نکته خیلی مهم در مورد دانشگاه های پیام نور در مورد امتحانات هماهنگ آن است. همه امتحانات دانشگاه پیام نور نهایی و هماهنگ است . مثلا اگر دانشجوی همان درس y را در ترم سال تحصیلی x هماهنگ کشوری است یعنی اگر شما در دانشگاه پیام نور تهران درس در دانشگاه پیام نور همه آخر ترم همان امتحانی را می دهد که شما در تهران می دهید. y در همان سال تحصیلی x درس این موضوع عملا موجب شده که دانشجویان پیام نور از همان ترم اول مجبور به مطالعه خود کتاب درسی شوند و معمولا این اقدام باعث می شود فارغ التحصیلان دانشگاه های پیام نور در رشته های علوم انسانی اطلاعات خوبی با خود داشته باشند. درمورد اینکه چرا سایر رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور را در جمله قبلی خطاب قرار ندادیم هنگام بحث در مورد انتخاب دانشگاه مفصلا صحبت می کنیم.
لازم به ذکر است دانشگاه های پیام نور نیز به دلیل اخذ شهریه از دانشجویان خود، دیگر تعهدی بابت خدمت طلب نمی کنند.


 

انتخاب رشته تلفنی کنکور سراسری و آزاد سال 94 مستقیم با استاد افشار

 

برای ثبت نام :

 

1_ تا ظرفیت هست کلمه "انتخاب رشته تلفنی"پیامک بزن به : 09358960503

2_ فایل اکسل تست هالند طبق توضیحات داده شده پر کن: تست هالند


نویسنده : علیرضا افشار بیست و ششم تير 1394, 10:03
 

 

سلام ؛ کم کم داره بوی ته دیگ کنکور 94 هم میاد ؛ در این مقاله سعی داریم به شیوه ای جامع و کامل انتخاب رشته کنکور سراسری ، قوانین حاکم بر آن و توضیحاتی در مورد
انوع انتخاب هایی که داریم را توضیح دهیم.
مطالبی که در این مقاله خواهید خواند را به موضوعات زیر دسته بندی می کنیم :

 

معانی قسمت های مختلف کارنامه

 

نقش سهمیه ها در انتخاب رشته

 

قسمت های مختلف کارنامه

 

 

اینجا یک نمونه کارنامه کنکور سراسری آورده شده است. این کارنامه برای رشته تجربی است ولی از لحاظ فرم و شکل تفاوتی با سایر رشته ها نمی کند. پس با استفاده از همین کارنامه قسمت های مختلف آن را توضیح می دهیم.

 

 

قسمت اول :

 

در این قسمت درصدهای شما در هر درسی محاسبه شده است. مسلما فرمول محاسبه درصد برای هر درسی استفاده از 3 امتیاز مثبت برای هر پاسخ صحیح و 1امتیاز منفی برای هر پاسخ غلط است. این درصد ها با مطابقت پاسخ شما با کلیدنهایی سازمان سنجش است. در کلید نهایی پاسخ سوالاتی که در آزمون احیانا اشتباه بوده و مورد اعتراض واقع شده نیز تصحیح گردیده است و درصد نهایی شما طبق پاسخنامه نهایی مورد محاسبه قرار گرفته است. عملا پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری اعتراض به نحوه محاسبه درصد به بهانه اشتباه بودن کلید نهایی سازمان سنجش غیرممکن است و تاکنون مشاهده نگردیده است که پس از اعلام نتایج اولیه درصدهای کسی به دلیل اشتباه بودن کلید سازمان سنجش تغییر کنند. اما شخص نگارنده حتی موردی را دیده که دانش آموزی به این دلیل اعتراض کرده که در آزمون یک سوال را اشتباه وارد دفترچه کرده و پشت سر آن پاسخ کلیه سوالات بعد از آن نیز به اشتباه وارد دفترچه شده است و پس از اعتراض به نحوه محاسبه درصد و بردن اعتراضش پیش نماینده مجلس شهرشان، برگه اش را از اول تصحیح کرده اند و رتبه اش به شکل قابل توجهی تغییر کرده است.
این هارا گفتیم که اگر پس از دیدن درصدهایتان در کلید سازمان سنجش شک کردید زیاد دنبال اعتراض نباشید.

زیرا اگر اعتراضی هم داشتید زمان آن فرا نرسیده و باید ظرف چند روز آینده و بعد اعلام نتایج آزمون سراسری 94 منتشر شد اعتراض خود را به صورت الکترونیکی به سازمان سنجش اطلاع دهید .

 

قسمت دوم :

 

اصلی ترین قسمت کارنامه شما همین جاست و اگر معنی عددهای این قسمت را خوب متوجه شوید انتخاب رشته خیلی عالی خواهید داشت پس در توضیح این قسمت با ما همراه باشید :
تاکنون هیچ جا نشنیده اید که صرفا بتوان با شنیدن درصدهای کسی بتوان فهمید رتبه او چند شده است. یعنی درصد ها به خودی خود بیانگر رتبه دانش آموز نیستند اما پس چه چیزی بیانگر رتبه هرشخص است ؟ یعنی چگونه می توان فهمید از درصد های هرکس فهمید رتبه او در کنکور چند است یا به بیانی واضح تر ارتباط رتبه هرشخص با درصدهای او در کجاست ؟
احتمالا واژه ای به اسم "تراز" زیاد به گوشتان خورده باشد. اما تراز چیست ؟

 

تراز یا نمره کل در واقع استفاده از تحلیلی آماری برای رسیدن به عددی است که در آن عدد همه درصدهای دانش آموز در همه دروس لحاظ شده باشد. اما چگونه ؟

فرمول تراز از تحلیل های تقریبا پیچیده آماری به دست می آید. نمی خواهیم در این مقاله با آوردن این فرمول ها حوصله تان را سر ببریم اما بد نیست پارامترهای موثر در تراز را بدانید. در فرمول محاسبه تراز علاوه بر درصد شما در هر درس، میانگین درصد کلیه شرکت کننده ها در آن درس و تعداد کل شرکت کننده ها نیز لحاظ می شود. به همین دلیل است که همیشه می گویند اگر درسی سخت باشد برای همه سخت است و اگر آسان باشد برای همه آسان است. آوردن میانگین درصد کلیه شرکت کنندگان هر درس در فرمول تراز عملا باعث می شود صرفا بزرگی یا کوچکی درصد شما در هر درس مهم نباشد. زیرا مثلا ممکن است شما فیزیک را 60 درصد زده باشید اما چون میانگین شما از میانگین درصد رتبه های زیر 1000 در درس فیزیک کمتر است تراز درس فیزیکتان از میانگین رتبه های زیر 1000 کمتر شود ولی درس ریاضی را 50 درصد زده باشید اما چون میانگین درصدتان در درس ریاضی از میانگین درصد رتبه های زیر 1000 بیشتر است ترازتان در درس ریاضی از میانگین رتبه های زیر 1000 بیشتر شود.
در انتها تراز شما در هر درس ( که تابعی از درصد شما در آن درس، میانگین درصد کل شرکت کننده ها در آن درس و تعداد کل شرکت کنند هاست ) در ضریبش ضرب می شود و با هم جمع می شوند و در انتها بر مجموع ضرایب همه دروس تقسیم می شود و نمره کل یا تراز شما به دست می آید. بیشترین تراز حاصله از بین همه دانش آموزان شرکت کننده می شود رتبه یک کنکور سراسری و تراز های پایین تر از آن می شوند رتبه های بعدی. به همین سادگی رتبه هر کسی در کنکور سراسری پس از محاسبه تراز یا نمره کلش به دست می آید. پس از آنکه رتبه کل یا کشوری هر دانش اموز به دست آمد در گام بعدی دانش آموزان را در سهمیه خودشان نیز دسته بندی می کنند و اینچنین رتبه در سهمیه برای هر دانش آموز محاسبه می شود.
تجربه نگارنده در سال های قبل نشان می دهد که تراز نفرات برتر کنکور سراسری حدودا 12000 و گاها 13000 است.
تراز رتبه های زیر 1000 در هر سهمیه حدودا بالای 1000 و تراز رتبه های زیر 10000 سهمیه حدودا بالای 6500 است. اما ما در قسمت دوم کارنامه چه چیزهایی مشاهده می کنیم؟
در ردیف اول درصد تاثیر سوابق تحصیلی را مشاهده می کنیم که مستقیما درارتباط با دیپلم دانش آموز و گروه آموزشی است که دانش آموز در آن کنکور داده است. اگر دانش آموز در رشته ای که دیپلم گرفته است کنکور بدهد تاثیر سوابق تحصیلی 25 درصد و اگر در رشته دیگری کنکور بدهد این درصد پایین تر است. برای هر رشته توضیحات درصد سوابق تحصیلی در دفترچه اولیه کنکور سراسری آورده شده است.
در ردیف دوم رتبه دانش آموز در سهمیه آورده شده است که در واقع در ابتدا رتبه کشوری هر دانش آموزی از روی نمره کل یا ترازش به دست آمده است و پس از آن دانش آموزان را در سهمیه خودشان قرار داده و از روی رتبه کشوری شان مجددا رتبه گذاری کرده اند.
در ردیف سوم رتبه کشوری داده شده است که این رتبه از روی تراز یا نمره کل به دست امده است.
و در ردیف چهارم نمره کل نهایی یا همان تراز امده است که اعداد ردیف های دوم و سوم تابعی از همین نمره کل است.
اما سوال بزرگی که اینجا مطرح می شود دسته بندی ستون های این جدول است. معنی زیرگروه ها چیست؟ چرا نمره کل ، رتبه کشوری و رتبه در سهمیه ما در هر زیرگروه با زیرگروه دیگری متفاوت است ؟
اگر به دفترچه اولیه سازمان سنجش مشاهده می کنید که در هر گروه آموزشی ( مثل ریاضی فیزیک، تجربی و .... ) چندین زیرگروه وجود دارد و هر زیرگروه شامل رشته های مشخصی است که این رشته های در زیرگروه های مختلف یا یکدیگر هم
پوشانی ندارند یعنی هر رشته ای "فقط و فقط" در داخل یک زیرگروه است. همچنین ضرایب دروسی که در کنکور سراسری می آید در هر زیرگروه با زیرگروه دیگری متفاوت است. یکی از شاخص ترین این تفاوت ها "صفر" بودن ضریب زمین شناسی در زیرگروه یک تجربی است که چون بیشتر رشته های خوب رشته تجربی در این زیرگروه است پس عملا بیشتر دانش آموزان رشته تجربی این درس را رها می کنند.
به دلیل متفاوت بودن ضریب هر درس در هر زیرگروه پس نمره کلی که محاسبه می شود در هر زیرگروه با زیرگروه دیگر متفاوت است. اگر به یاد داشته باشید در بالا گفتیم که نمره نهایی شما میانگین وزنی نمره شما در هر درس است یعنی نمره هر درستان را در ضریبش می کنند و بر مجموع ضرایب تقسیم می کنند بنابراین چون ضرایب در هر زیرگروه متفاوت است .
پس نمره کل نهایی و به تبع آن رتبه کشوری در هر زیرگروه و رتبه سهمیه در هر زیرگروه متفاوت خواهد شد.
اهمیت وافر رتبه در زیرگروه در نحوه چینش انتخاب ها است که به وقتش آن را نیز توضیح خواهیم داد.

 

قسمت سوم :

 

در این قسمت دانش آموز می تواند متوجه شود که در انتخاب چه "دانشگاه" هایی مجاز شده است. تاکیدمان روی کلمه "دانشگاه" از این روست که شما در نهایت باید لیستی از "رشته محل" های انتخابی تان را وارد سایت سازمان سنجش مجاز نشده باشید حق انتخاب y است. تا وقتی که شما در دانشگاه y در دانشگاه x کنید. یعنی مثلا انتخاب اول شما رشته در ان دانشگاه را ندارید پس از طریق این قسمت می توانید متوجه شوید در چه مجموعه از دانشگاه ها مجاز به x رشته "انتخاب رشته" شده اید. در ادامه نحوه مجاز شدن در هر یک از این دانشگاه ها را توضیح خواهیم داد.

 

روزانه و نوبت دوم :

 

حدودا 60 درصد از شرکت کنندگان برتر هر رشته برای انتخاب دانشگاه های روزانه و نوبت دوم (یا همان شبانه) مجاز به انتخاب رشته می شوند. بنابراین برای اینکه مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های روزانه یا شبانه شوید در کنکور ریاضی و انسانی حدودا باید رتبه کشوری تان کمتر از 120000 و در کنکور تجربی حدودا کمتر از 250000 کشوری شده باشید. نیمه حضوری، مجازی و پردیس های خودگردان :
رتبه مجاز شدن در این دانشگاه ها نیز حدودا با رتبه مجاز شدن در روزانه و نوبت دوم برابر است و تفاوت فاحشی ندارد.
ویژه فرهنگیان :

 

مجاز شدن برای این انتخاب صرفا برای کسانی است که در ثبت نام اولیه کنکور سراسری خود را شاغل رسمی یا پیمانی در
آموزش و پرورش معرفی کرده باشند. دقت کنید مجاز شدن در این گونه دانشگاه ها با مجاز شدن برای مراکز تربیت معلم
متفاوت است.

 

دانشگاه فرهنگیان( مراکز تربیت معلم سابق) :

 

مجاز شدن برای این دانشگاه ها یعنی می توانید دانشگاه های تربیت معلم را در انتخاب های خود بیاورید. مجاز شدن در
این دانشگاه ها سه شرط اصلی دارد :
1)سن کمتر از 22 سال 2) معدل سه سال دیپلم بالاتر از 15 باشد 3) نمره کل دانش آموز بالاتر از 6500 باشد
اگر شما این سه شرط را داشته باشید سیستم بصورت خودکار شما را برای مراکز تربیت معلم یا همان دانشگاه های
فرهنگیان مجاز به انتخاب رشته می کند و نیازی به اعلام علاقه مندی در جای خاصی نیست.

 

رشته های پیام نور و غیر انتفاعی (پذیرش بر اساس کنکور و سوابق تحصیلی) :

 

اگر مایل به انتخاب رشته های دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی در انتخاب رشته خود هستید صرفا کافیست کارت اعتباری این دانشگاه ها را تهیه کرده باشید. این کارت را هم می توانستید در زمان ثبت نام کنکور تهیه کنید و اگر هم به هر دلیلی قبلا این کارت را تهیه نکرده اید می توانید هنگام انتخاب رشته نیز کارت علاقه مندی به شرکت در دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی را تهیه کنید.

 

قسمت چهارم :

 

این قسمت حاوی خلاصه ای از اطلاعات مهم در سه قسمت قبلی است که همانطور که مشاهده می کنید ماکزیمم نمره زیرگروه ها را آورده است که از قسمت شماره دو به دست امده است. رتبه کل در سهمیه و رتبه کشوری نیز از میانگین گرفتن رتبه در زیرگروه های مختلف به دست آمده است. اخرین رتبه مجاز در سهمیه در دوره های روزانه و نوبت دوم علاوه بر جنبه اطلاع رسانی به نظر بنده می تواند آمار خوبی جهت درک شانس قبولی شما باشد.
این جمله را به این علت گفتم که معمولا رتبه آخرین نفر مجاز به انتخاب رشته در دوره های روزانه و نوبت دوم را بر مبنای سه برابری به دست می آورند. یعنی ظرفیت کل صندلی های خالی برای هر منطقه را به دست می آورند و ان را ضرب در عددی حدودا برابر با 3 می کنند. علت این سه برابری اعلام ظرفیت این است که اگر در بین رتبه های خوب کسی نخواست انتخاب رشته نکند فرصت برای دیگران باشد که جای او را پر کنند و به گونه ای با این کار می خواهند فرصت را در اختیار عده ای بیشتر از ظرفیت قرار دهند که درصورت انصراف عده ای از مجازین از انتخاب رشته ظرفیت دانشگاه های روزانه توسط عده دیگری پر شود و کار ترجیحا به تکمیل ظرفیت نکشد.
پس هرچقدر فاصله رتبه شما با آخرین رتبه قبولی در سهمیه تان بیشتر باشد شانس قبولی شما نیز بیشتر است.

 

نقش سهمیه ها در انتخاب رشته

 


 

ساده ترین و پرجمعیت ترین سهمیه در کنکور سهمیه مناطق است. دانش آموزان با توجه به شهری که سه سال آخر دبیرستان تقسیم بندی می شوند. ملاک این دسته بندی دسترسی دانش آموزان این مناطق ، را در آن گذرانده اند به سه منطقه به امکانات آموزشی است. به گونه ای که فرض بر این گرفته شده که داوطلبان شهرهای بزرگ از امکانات آموزشی بیشتری بهره گرفته اند. بنابراین داوطلبان شهرهای بزرگ عمدتا در سهمیه منطقه 1 به حساب می آیند. شهرهای کوچک و همه روستاها به دلیل صعوبت دسترسی به امکانت آموزشی در سهمیه منطقه 3 دسته بندی می شوند و هر شهری که دسترسی اش به امکانات آموزشی نه به آسانی دانش آموزان منطقه 1 و نه به سختی دانش آموزان منطقه 3 باشد در منطقه 2 سهمیه بندی می شوند.

 

به جرات می توانم بگویم بیش از 97 درصد شرکت کنندگان هر گروه آموزشی در هر سال در این سه منطقه دسته بندی می شوند. این سهمیه ها خیلی در قبولی در دانشگاه ها تاثیر دارد به گونه ای که به هیچ وجه برای سازمان سنجش رتبه کشوری شما مهم نیست و در هر گونه پذیرشی صرفا رتبه سهمیه شما مهم است و لاغیر. پس از سهمیه مناطق 3 گانه پرجمعیت ترین و موثرترین سهمیه، سهمیه ایثارگران و جانبازان است. درمورد این سهمیه ابهامات خیلی زیادی وجود دارد که در این مقاله سعی کرده ایم خیلی از این ابهامات را شفاف سازی کنیم. لازم به ذکر است . تمامی اطلاعاتی که در این قسمت آورده شده است از دفترچه کنکور سراسری استخراج گردیده است و کاملا مستند است.

طبق قانون 20 درصد از ظرفیت هر کدرشته محل مخصوص داوطبان این سهمیه است. یعنی مثلا در کنکور سال 93 چون ظرفیت دانشگاه های دولتی روزانه 42059 نفر بوده پس 20 درصد آن یعنی حدود 8412 نفر از این مقدار مخصوص داوطلبان این سهمیه است. این امار وقتی به چشم می آید که بدانیم تنها حدود 3 درصد شرکت کنندگان کنکور سراسری حائز این سهمیه هستند (این آمار تجربی است و جایی ثبت نشده است ). پس متوجه می شویم که داوطلبان این سهمیه خیلی راحت تر از سایر سهمیه ها توان قبولی در دانشگاه را دارند به شرطی که انتخاب رشته منطقی ای انجام دهند و همه نکاتی که ذکر شده و خواهد شد را رعایت نمایند.
اما سوال مهمی که باید از خود بپرسیم این است که آیا هر کسی که در این سهمیه است و با هر ترازی که به دست آورده می تواند در دانشگاه قبول شود ؟
پاسخ خیر است. شرط سازمان سنجش برای قبولی داوطلبان این سهمیه در دانشگاه ها این است که برای هر رشته محلی که خواهان آن هستند حتی اگر ظرفیت خالی باشد باید حتما برای رشته های پزشکی و پیراپزشکی 80 درصد تراز آخرین نفر قبولی در آن کدرشته محل و برای سایر رشته ها 70 درصد تراز اخرین نفر قبولی در آن رشته محل را کسب کنند. فکر می کنیم بد نباشد با ذکر یک مثال برای بچه های کنکوری که حائز این سهمیه هستند روشن کنیم که چگونه می توان از این تخفیف سازمان سنجش بهره برد.
تراز رتبه های دورقمی کشوری کنکور سراسری حدودا 12000 است. با یک رتبه دورقمی می توان پزشکی یا دندانپزشکی یا داروسازی دانشگاه تهران قبول شد. حال 80 درصد 12000 را حساب می کنیم که می شود 9600 . رتبه متناسب با این تراز می شود حدودا 3500 کشوری. یعنی کسی که رتبه اش 3500 کشوری است می تواند از دانشگاهی بهره مند شود که یک رتبه زیر 100 کشوری می تواند قبول شود.

 

البته این اتفاق زمانی رخ می دهد که در سهمیه ایثارگران رتبه بهتری از 3500 کشوری موجود نباشد که معمولا وجود دارد و خلا به این بزرگی در سهمیه ایثارگران رخ نمی دهد مگر در شرایط خاص. درواقع 80 درصدی که سازمان سنجش برای رشته های پزشکی و پیراپزشکی تعیین کرده است حداقل امتیاز ممکن را خاطرنشان می کند. یعنی ممکن است آنقدر در سهمیه ایثارگران داوطلب با تراز خوب داشته باشیم که برای آن داوطلبی که رتبه 3500 کشوری و 80 درصد تراز آخرین نفر قبولی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را کسب کرده در دانشگاه تهران جایی نباشد یا حالت دیگر اینکه ممکن است رتبه 1 سهمیه ایثارگر بشود رتبه 5000 کشوری و با وجود اینکه در سهمیه خودشان رتبه 1 شده ولی چون ترازش از 80 درصد آخرین تراز قبولی رشته های پزشکی دانشگاه تهران کمتر شده نتواند از ظرفیتی که برایش در دانشگاه تهران باز است استفاده کند.

خیلی خلاصه وار بخواهم شانس قبولی این داوطلبان را توضیح دهیم اینگونه است :
اگر داوطلبی که رشته اش تجربی و سهمیه اش ایثارگران است رتبه اش در سهمیه ایثارگران زیر 4000 بشود و بیشترین نمره کلش در تمامی زیرگروه ها بالاتر از 5000 شده باشد (یعنی رتبه کشوری تان حدودا 150 الی 170 هزار شده باشد )
حتما در یک رشته پیراپزشکی در یک دانشگاه دولتی قبول می شوید.
داوطلبی که رشته اش ریاضی یا انسانی است نیز به احتمال بالای 95 درصد با هر رتبه ای در یک دانشگاه دولتی قبول می شوند. کیفیت رشته قبولی وابسته به ترازی است که داوطلب کسب می کند.
سایر سهمیه هایی که در کنکور سراسری موجود است به شرح زیر است :
سهمیه بهیاران : که فقط تا کنکور سراسری سال 93 اعتبار داشت و بعید می دانیم امسال مجددا تمدید شود.
سهمیه آموزگاران : 80 درصد ظرفیت رشته راهنمایی مشاوره در کنکور انسانی مخصوص آموزگاران شاغل رسمی یا پیمانی در آموزش و پرورش است.
سهمیه کارمندان : حدود 10 درصد از ظرفیت دانشگاه های شبانه در رشته های غیرپزشکی مخصوص کارمندان وزارت علوم و کارمندان دانشگاه ها و حدود 20 درصد ظرفیت دانشگاه ها در دانشگاه های شبانه در رشته های پزشکی به کارکنان و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی کشور تعلق دارد.

 

نکته خیلی مهم :

دقت کنید که تا اینجای کار تمام صحبت هایمان در مورد سهمیه های مختلف در کنکور سراسری و امتیازاتی بود که به هرکدام تعلق می گرفت. ما فعلا در مورد بومی گزینی هیچ صحبتی نکرده ایم. اطلاع از بومی گزینی و چگونگی تاثیر بومی گزینی در انتخاب هایمان سهم بسزایی در قبولی دارد. انشالله در جلسه آینده

 

منبع مقاله: اینترنت

 


انتخاب رشته تلفنی کنکورهای سراسری و آزاد مستقیم با استاد افشار

 

برای ثبت نام :

 

1_ کلمه "انتخاب رشته تلفنی" پیامک بزن به : 09358960503

2_ فایل اکسل تست هالند طبق توضیحات داده شده پر کن: تست هالند

 

3_ همایش های سه گانه سال گذشته در ارتباط با تشریح دفترچه شماره 2 راهنمای انتخاب رشته کنکور و تشریح قوانین و مقررات تعیین رشته و آموزش انتخاب رشته خوب از اینجا دانلود کن و گوش بده

 

     قسمت اول       قسمت دوم     قسمت سوم

 


 

 

 

 

 

 

 


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار دوازدهم تير 1394, 08:28

سلام به همه کنکوری های 94 و شاگردان عزیز خودم که هنوز هم باهاشون کارهای مهمی داریم . انشالله که حسابی سختی و خستگی تلاش بی وقفه و کولاک یک سال گذشته از تن و بدتان بیرون آمده باشه و امیدوار هستم که در لا به لای استراحت های پس از کنکور خودتان ، همان طوری که قبلا هم گفته شده بود یک قدری به فکر پروسه انتخاب رشته خود باشین . انتخاب رشته ای که سر جمع ظرف مدت یک هفته الی 10 روز همه چیز شما رو میخواد رقم بزنه و در پایان برای شما سوغاتی از یک شهر و رشته و دانشگاه را به همراه داره ؛ اگر یادتون باشه گفته بودم که از بعد از کنکور دقیقا" زمان کسب اطلاعات برای شناخت بیشتر و بهتر روی رشته های مختلف دانشگاهی رو شروع کنید و همچنین به دوستانی که بلافاصله بعد از رونمایی از پاسخ های کلیدی و تشریحی درصدهای اولیه خودشان بدست آوردن یادآور شدم که حتما با چند نرم افزار انتخاب رشته از سایت هایی مثل کانون،گزینه2 و ... قدری طیف قبولی های خودشان رصد کنند و ببینند که از کدام رشته و دانشگاه ها بیشتر شانس قبولی سال 93 بوده و به تبع آن تحقیقات خودشان قدری هم معطوف به مدل های مختلف دانشگاه ها و مقایسه جز به جز آنها با یکدیگر کنند .

چک کردن کتاب های شاخه فنی و حرفه ای برای معرفی ساده برخی رشته ها ، چک کردن چارت درسی دوره کارشناسی رشته مورد نظر در دانشگاه و کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به مشاوران مطلع و بازدید از وب سایت دانشگاه های مختلف کشور و ... می توانند تا حد زیادی دایره انتخاب های شما رو محدود و در نهایت برای انتخاب رشته درست کنکور شما رو هدایت کنند .

طی این جلسات من باب رسم همیشگی سوالات پر تکرار در موضوع داغ انتخاب رشته ، به صورت مفصل و کامل در مورد برخی از آنها ، پاسخ های استاد افشار را بشنوید .

 

جلسه سوم استاد افشار و اولیای کنکوریهای 94 در مورد انتخاب رشته کنکور

 

محدودیت ها و محرومیت های انتخاب رشته برای دانش آموزان،فارغ التحصیلان و دانشجویان

 

تاثیر نمرات کتبی نهایی سال سوم متوسط در رتبه کنکور چگونه محاسبه می شود

 

رشته های نیمه متمرکز کدامند و شرایط انتخاب و مصاحبه های آنها

 

ترتیب تقدم رشته،دانشگاه،شهر و مقایسه آنها

 

 

قوانین و محدودیت های تغییر رشته و انتقالی در دوره های مختلف آموزشی

 

 

صفحه اصلی نکات مهم در تعیین رشته دانشگاه و همایش های آموزش انتخاب رشته کنکور هم کماکان با محتوای خوب خودش می تونه به شما در این زمینه کمک شایانی کنه

 


منبع سایت دکتر افشار

مشاور و برنامه ریزی کنکور 95

مشاور انتخاب رشته کنکور 94  www.alirezael.ir


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار چهارم تير 1394, 06:30
مقدمات برنامه ریزی کنکور
اصول دهگانه برنامه ریزی درست
برنامه ریزی به روش کیفی ضمیمه سال 92

 
 
نواقص برنامه آزمون های قلمچی و گزینه دو در تابستان 94 و ارائه راهکارهایی برای تقویت آن(رشته انسانی در روزهای آتی)



 

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات تک تک شما عزیزان ،و کسب توفیقات روز افزون شما در مسیر آمادگی برای شرکت در کنکور 95 . بعد از چند پادکست مشاوره ای کوتاه که اغلب در دفتر کار و منزل براتون ضبط کرده بودم که هرچه سریع تر مطالعه خودتان آغاز کنید و تا شروع کلاس ها و همایش ها مشاوره ای کنکور عقب افتادگی براتون پیش نیاد ، به شکرانه این ماه عزیز موقعیتی دست داد تابتونم برای جمعه از بچه ها سخنرانی داشته باشم و شروع جلسه مان هم شد با بحث داغ برنامه ریزی و آموزش کامل و ساده آن .
از دوستان عزیز خواهشمندم که در پست گذشته به اصول 10 گانه برنامه ریزی و همچنین برنامه ریزی به روش کیفی که کارگاه دوسال پیش من بود بیشتر توجه کنند و سپس وقت خوبی برای کسب اطلاعات و آموزش مهمترین برنامه تیرماه یعنی این دو فایل مشاوره ای نسبتا" طولانی باز کنید . بهتون قول میدم که اگر این 4 بحث ذکر شده را خوب یاد بگیرین و عملی کنید ، شما خودتان بهترین مشاور و راهنما برای برنامه ریزی خواهید شد.پس تاکید منو فراموش نکنید و انشالله به دیگر کنکوری های دیگر هم آموزش ها را انتقال بدین ؛ چون الحق زحمات زیادی برای آماده سازی محتوا اولیه و ضبط این برنامه ها کشیده شده و از همه مهمتر اینکه دوست دارم با انتشار رایگان بهترین و صحیح ترین راهکارهای مشاوره ای و آموزشی تا حدی با سوداگران بازار کنکور که از جاهلیت کنکوریها سو استفاده می کنند ، مقابله کنیم و جو سالم تری به نفع کنکوری ها داشته باشیم .
 
منبع : استاد علیرضا افشار کارشناس و مشاور تحصیلی


 

جلسه خصوصی مشاوره تحصیلی استاد افشار و داوطلب کنکور 95

همایش بسیار مهم تبدیل برنامه کلی و میان مدت آزمون های آزمایشی به برنامه کوتاه مدت روزانه و شخصی

دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار سوم تير 1394, 04:17

همایش ها و کارگاه های مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور 95

مشاور استاد علیرضا افشار ، عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور تحصیلی

تغییر مدرسه در سال چهارم _ تحلیل پیشنهاد غیر حضوری موسسات کنکور 

 

فاکتورهای انتخاب کلاس کنکور + ضمیمه سال91

 

جذب و سو استفاده برخی آموزشگاه های کنکور (3 گانه)

1.  2.  3.

 

CD و DVD های آموزشی کنکور ، خوب یا بد ؟ + ضمیمه

 

منبع سایت اصلی دکتر افشار : www.alirezael.ir

 

 

نکات مهم قبل از خرید لوح های فشرده کنکور


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار بیست و چهارم خرداد 1394, 08:15
 
سلام ، عرض خدا قوت و شادباش به مناسبت یکسال تلاش و در مسیر بودن ؛ به نظرم وقتی کنکوری تمام میشه فارغ از هر نتیجه اینکه یک تیم در کنار هم بودن تا بتوانند همه جوره حامی و پشتیبان هم باشن ، خیلی قشنگه و ارزش داره؛ حال اگر نتیجه هم ایده آل جمع باشه ، میشه گفت دیگه فوق العاده است . برای تک تک بچه های عزیزی که با معلومات خوب ، سر جلسه خودشان بودن آرزوی بهترین ها می کنم و امیدوارم تا بهترین ها همچنان پیش برن و درکنارش کنکوریهایی که نه چندان خوب حرکت کردند انشالله که با تحلیل و آنالیز دقیق چرایی ها و اصلاح جهت رفتاری بتونن در آینده نزدیک به توفیقات خوبی دست پیدا کنند و به حق شان برسند .

اما در این یکسال ...
کنکور به همگی ما یاد داد خواسته های ما به تنهایی برای کائنات مهم نیست ، باید عمل به دانسته ها باشه تا نتایج شگفت انگیز ، کم کم خودشان نشان بدن ؛ وگرنه همه برای خودشان در هر سن و سال و شغل و سمت و جایگاه ، بهترین ها میخوان . می دونیم بهترین ها کم هستن و فقط به معدود نفراتی می رسند .

 کنکور خیلی خوب بهمون یاد داد که هر کس بخواد از آخر به اول برسه باخته ... همیشه زندگی جریان رو به جلو از ابتدا تا انتها داشته و خواهد داشت ؛ اول سال سوالات کم حاشیه ای که مبتنی بر این رویکرد و پیشرفت بود، برو و ابهاماتی که ختم به انحراف و وسواس بود ، کلی هزینه کرد و وقت و انرژی گذاشت اما خوب جواب نگرفت .

کنکور بهمون یاد داد زندگی پره از همچین مسابقاتی است،باید قواعد بازی رو بلد بود و تا آخر پیش رفت ، دست از تلاش نکشید و کم نیاورد؛ اگرچه موفقیت در کنکور برای هیچ کسی تضمینی نیست و خیلی باید روی آن کار بشه تا در نهایت بهش رسید ، اما تلاش در جهت رسیدن بهش و در مسیر بودن و نقش ی حرفه ای بازی کردن، چیزی نیست که نشه اجراش کرد و چنین هدف گذاری در ذهن حتما" ختم به خیر میشه .

کنکور بهمون اثبات کرد که رتبه شدن خرج زیادی از خودت میخواد ،اونم از همت و غیرت و پشتکار .... و نه پولی که الان حاضری بدی و برگردی سر خونه اول .یادت باشه تو دنیای خودمان هم هرکسی دنبال تبرج باشه ، کمتر دیده میشه و هرکس برای "ترین شدن" روی خودش حساب نکنه ، باخته .

کنکور بهمون یاد داد میشه از وسط ضرر هم برگشت و رسید به موفقیت ، میشه از بعد از عید عالی خواند و کلی بهتر شد ، میشه گذشته ها را با بخشش خودمان فراموش کرد و به سمت آینده شلیکی موشک وار داشت؛ الان هم ای کاش ی که میگه کاش جدی تر شروع می کردم، تسلط روی فلان درس و درصد رو حفظ می کردم و.... قبول کن قدری از ناکامی امروزت بهائی هست که بخاطر کسب این تجربه دادی و باید در ادامه راه ازش استفاده کنی.

فارغ از نتیجه می دونم خیلی هاتون الان کوله باری از تجربه شدین، اما دوست دارم که از آنها در کنکورهای بعدی زندگی هم استفاده کنید و این سال برات با خاطره خوش ،از بعد شناخت خودت و به سمت حرفه ای تر شدن باشه.

اما شاید برای اولین بار در کشور وقتی شما در حوزه های آزمون بودین،پدر و مادرهای دست به دعا شما اطراف درب حوزه امتحان و حیاط دانشگاه را یک گوشه از فضای سبز داخل محوطه دانشگاه جمع کردیم و چند دقیقه ای براشون صحبت داشتیم که واقعا" بازخورد هایی خوبی داشت.

صحبت هایی در مورد اینکه انتخاب رشته را از فردا در جهت درست خودش شروع کنید . تا ظرف مدت یک هفته ، 10 روز موعد انتخاب رشته و اعلام نتایج با دست پر و آگاهی برای سرنوشت خودت تصمیم بگیری.

به دلیل کمبود فضای اسکان و استقبال خیلی خوبی که شد ، هر دو روز کنکور94 در چندین سانس بحث هایی ارائه کردم که تقریبا همگی مشابه هم بودن و اینجا برای شما دو نمونه اش میذارم که باید تا دیر نشده گوش کنید.

 

 

 

دانلود کارگاه ارتباط اولیا و داوطلبان کنکور در انتخاب رشته_ دانشگاه خوارزمی

 

...

 

دانلود کارگاه اولیا و کنکوریها در شروع فرآیند انتخاب رشته_ دانشگاه خوارزمی

 

منبع سایت اصلی دکتر افشار : www.alirezael.ir


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار بیستم خرداد 1394, 08:54
سایت دکتر افشار

با آرزوی گذراندن موفقیت آمیز امتحانات نهائی به اطلاع می رسانم
به دلیل تقارن ابتدای سال تحصیلی کنکوریهای۹۵ عزیز با روزهای مبارک ماه رمضان و همچنین دوران جذب مدارس ، آزمون های آزمایشی و کلاس های کنکور برای شروعی هرچه بهتر از هفته چهارم تیر ، همچنین به علت فشردگی برنامه های انتخاب رشته مشاوران کنکور از ابتدا مرداد تا نیمه مرداد امسال , بجز چند همایش کلی در مورد شروع مطالعه برای کنکور۹۵ و توصیه های ابتدای راه موفقیت در کنکور و مطالعه در تابستان ، عملا تا چند هفته کارگاه ها و کلاس های مستمر هفتگی مشاوره تحصیلی کنکور هفته نخواهم داشت ؛ اما به دلیل اهمیت و توجه به پروسه ابتدای سال و شروعی قدرتمند از تابستان 94 برای کنکور 95 و عدم عقب افتادگی شما داوطلبان عزیز ، تصمیم به ضبط پادکست های مشاوره ای با موضوعات مختلف و در حد هرجلسه نهایت 15 دقیقه نمودم ؛
در ابتدا تصمیم بر ارسال فایل های صوتی برای اعضای سایت یا پرداخت هزینه برای استفاده از این جلسات مستمر با موضوع دغدغه های اصلی انتخاب و سوالات متداول کنکوریهای بود که با عنایت به اصل قدرشناسی و استفاده طیف بیشتری از دانش آموزان کنکور ایران عزیز ، این فایل ها بصورت کاملا" رایگان و با موضوعاتی خاص و از پیش تعیین رشته هر هفته 3 بار دانلود توسط شما ، آماده می شود .


با توجه به حجم کم و محتوای فوق العاده فایل های مشاوره ای صوتی 15 دقیقه کنکور 95 و در کنار آرشیو کامل مقالات و مشاوره صوتی تابستان سال های 91 تا 93 امیدست شاهد پیشرفت های روزافزون شما عزیزان باشیم . این طرح انشالله از روزهای پایانی خرداد اجرایی می شود.

در ضمن شما می توانید موضوعات مدنظرتان را برای تهیه فایل صوتی مشاوره تحصیلی آتی پیشنهاد بدین.

مرکز مشاوره و انگیزش تحصیلی افشار

20% تخفیف فقط تا 15 تیر

آن دسته از دانش آموزانی که برنامه ریزی و مشاوره ماهانه تلفنی کنکور۹۵ (مسقیم با استاد افشار) را تا ۱۵ تیر ثبت نام کنند،با همان تعرفه قیمت سال 93 تا پایان کنکور 95 از برنامه ریزی انفرادی بهمره منده خواهد بود .

علاقه مندان جهت ثبت نام مشاوره و برنامه ریزی کنکور95 بصورت تلفنی توسط استاد افشار "مشاوره ماهانه" پیامک بدین به : ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳

مشاوره های تحصیلی تلفنی تک جلسه (۳۰ دقیقه ای) ویژه دبیرستانی ها و کنکوریها با طرح موضوع (سوال جواب) و بیان مشکلات و اراده راهکارها همانند قبل برقرار خواهد بود .

اخذ وقت تک جلسه : "مشاوره تک جلسه ای" پیامک بدین به :
۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳

 


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار هفدهم خرداد 1394, 11:36

 

گاهی اصلا گمان نمی كنی ولی می شود
گاهی نمی شود، نمی شود كه نمی شود
گاهی هزار دوره دعا یی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
و گاهی همه چیز آنقدر خوب پیش می رود که می خواهی خود را در آغوش خدا بیاندازی و بوسه بارانش کنی از شکرگزاری.....

 

خودم را سپُردم به دستای مهربونت ، سپُردم به نگاه ِ قشنگ آبی آسمونیت ، سپردم به آغوش گرمت ، 

 

خودمو ، ذهنمو ، ، دل ِ بیقرارمو ، سپردم به تو که آرام ِ جــــانی ُ قرار دل

عزیز ِ دل ، آخر این هفته ، برای همه ی ما خوب باد، انشالله

 

خدایا ابرها مهیای حضورند ، من هم آماده اش ... پس ببار بهترین ها را

همایش بدرقه کنکور94
جمعی از دانش آموزان، اولیا، معلمان منطقه 5 تهران

محتوا فایل صوتی مشاوره دکتر افشار :

انگیزشی
+
توصیه های شب کنکور و سرجلسه

لینک دانلود همایش

منبع : alirezael.ir

مشاوره کنکور دکتر افشار


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار هفتم خرداد 1394, 12:15

انتخاب رشه کنکور سراسری و آزاد سال 1394

 



چند نکته پیرامون انتخابی متفاوت

تاثیر مستقیم معدل_ خب همون طور که می دونید نمرات کتبی نهایی از کنکور ۹۳ تا امروز تاثیر 25 درصدی مستقیم داشت و متاسفانه سال گذشته تعدادی از مشاوران و حتی فروشندگان نرم افزارهای انتخاب رشته کامپیوتری از این تغییر مهم سو استفاده کردند و با ادعا انتخاب رشته با احتساب تاثیر معدل بطور کلیشه ای (به قوب بابا پنجعلی الکی) در فرم پیش نویس انتخاب رشته اقدام به اخذ دقیق نمرات داوطلبان ساده لوحی کردند که فکر می کردند واقعا انتخاب رشته این مرکز با در نظر گرفتن نمرات کتبی و تاثیر مستقیم 25 درصدی آن خوهد بود ؛ البته خیلی زود برای فریب خوردگان مشخص شد این فقط یک ترفند برای جلب مشتری بیشتر بوده و بطور کلی همه نرم افزارهای تخمین براساس اطلاعات سال قبل انتخاب رشته کنکورهای سراسری و آزاد رو فراهم می کنند و به دلیل عدم دسترسی عوام به میانگین نمرات نهایی و اطلاعات جامع آموزش و پروش حتی تقریب نزدیک تاثیر معدل در کنکور ۹۳ نیز امکان پذیر نبوده ؛ اما امسال ما در انتخاب رشته کنکور۹۴ سعی کردیم با مقایسه نقطه به نقطه بیش از دو هزار کارنامه قبولی در سطوح مختلف و بازه های متفاوت نمرات نهایی و رتبه های زیر گروه ها ، تا حد قابل توجهی تقریب خوبی از تاثیر نمرات کتبی نهایی سوم روی روند انتخاب رشته و قبولی ها ، داشته باشیم

مشاوره تحت لیسانس آقای فلانی_ این ترفند نیز استفاده از اسم شخصی مطرح و برند در بازار هست که کلیات کار خودش انجام نمیده و فقط در حد بالا و پایین کردن انتخاب رشته نرم افزاری نقش داره و حتی به دلیل جذب خیلی بالا کنکوریها ، این مراکز اغلب سرویس دهی مناسبی هم بابت مسائل مختلف پیرامون انتخاب رشته نمی کنند و شاید اصلا آقای فلانی حتی چند دقیقه هم بیشتر نبینی

انتخاب رشته کیلویی_ خب حتما همون طور که اسم کارگران فصلی رو شنیدین ، باید در پروسه انتخاب رشته هم منتظر افرادی باشیم که با شروع مهلت انتخاب رشته تغییر شغل میدن و خودشون متخصص کار مشاوره جلوه میدن و با داشتن حداقل اطلاعاتی اقدام به انتخاب رشته کنکور می کنن.در صورتی که باید مراقب بود که سرنوشت را به دست چه کسی بسپاریم ، و صرفا یک سیستم نرم افزاری با حذف یا انتخاب چند رشته محل برای یک عمر شما تصمیم نگیرد. وظیفه مشاور داشن اطلاعات وسیعی در مورد مشاغل ، بازار کار،تفاوت رشته های دانشگاهی،آینده ادامه تحصیل و معرفی منابع تحقیقاتی به داوطلبان کنکور هست.انتخاب رشته بدون تحلیل و بررسی علمی ابعاد روحی،روانی ، شخصیتی و استعدادی طرف مقابل توسط کارشناس خبره و صرفا" تحویل یک برگه پرینت کامپیوتری،ارزش زیادی ندارد

قیمت بالا _ این حکایت همون فیل هوا کردن بعضی هاست که دیگه زیادی قضیه حساس می کنن ، و برخی بچه ها هم فکر می کنند اگر واقعا هزینه خیلی زیادی میدن پس حتما کاری که اینجا براشون انجام میشه زمین و تا آسمون درصدهای داغون کنکورشان عوض میکنه و طرف خیال میکنه از اون لا به لا آقای مشاور قادره ظرفیت پنهان باز کنه و ی جورایی منو تو فلان رشته و دانشگاه جا کنه ؛ البته ناگفته نماند برخی ها با بیان سابقه شان در قبولی های عالی رتبه های ضعیف و اینکه حتما باید من برات انتخاب رشته دانشگاه کنم و قلق داره ، همچنین وعده تضمین قبولی فلان رشته یا دانشگاه و انتخاب رشته تضمینی کنکور ،طوری مخ میزنن که انگار قراره صندلی فلان جا برای شما با خشکه گرفتن،جور کنن

اما خودمان

 
امسال همانند سال های گذشته بحث های مرتبط با انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد سال۹۴ را خیلی زودتر از اعلام نتایج و بازشدن سایت سنجش شروع می کنیم ، تا با خیالی آسوده تر و سر فرصت سه مرحله مشاوره،تصمیم و انتخاب را انجام دهیم ؛ انشالله با توضیحات مفصلی که در همایش توجیهی تعیین رشه دانشگاه و کارگاه های سه گانه انتخاب رشته براتون داشتم ، جای هیچ بحث و سوالی نباشه و امیدوارم هرکس بتونه پاسخ به سوالات فنی و مشاوره ای خودش مرتبط با انتخاب رشته رو بگیره. از طرفی علاوه بر برنامه های سال گذشته برای انتخاب رشته کنکور، فایل اکسلی برای تسهیل نمره دهی شما به سوالات تیپ شخصیتی و رغبت سنج شغلی طراحی شده است که به محض تکمیل توسط شما می بایستی برای من ایمیل بشه. علاوه بر این می توانید از آرشیو مرداد ماه سال های گذشته سایت، پست ها و مقالات دیگری راهم در مورد فنون انتخاب رشته و نکات ظریف پیدا و استفاده کنید
بحث ها و نکات بیان شده در کارگاه های انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد به قدری جامع و شامل هست که فلسفه و هدف کاری ما در راستای مشاوره رایگان کنکور ، در باب تعیین رشته کنکور همچنان صادق هست . اما بنا به حساسیت انتخاب رشته ، انتخاب آینده و به دلیل زمان فشرده پروسه تعیین رشته کنکور و به تبع آن ظرفیت کم انتخاب رشته از طرف ما پیش ثبت نام انتخاب رشته تلفنی کنکور امسال رو با ظرفیت نهایت ۴۰ نفر از داوطلبان رشته های مختلف انجام میدیم


 
در مدت آشنایی نسبتا" طولانی من و شما به وسیله حسن انتخابتان برای پیگیری برنامه های مشاوره ای این سایت همیشه بهتون یاد دادم برای موفق شدن در کنکور خودت مهمی و بس اما در مورد انتخاب رشته دانشگاه این نفر مهمه قدری متفاوت هست و باید حتما استاد کار باشه
مسلما" تاحالا ندیدین با ذکر کلمه وسوسه انگیز تضمین قبولی و تاکید راجب گرفتن مشاوره خصوصی غیر رایگان خودم جلب مشتری کرده باشم و یا با شیطنت های تبلیغاتی گول زننده، اغراق آمیز و جهت دار رایج در خیلی محافل کنکوری تا حالا بهتون پیشنهادات بدی داده باشم ، و فکر می کنم این حس اعتماد دوطرفه الان دیگه خیلی وقته به وجود آمده و خیلی امیدوارم با هرچه سریع تر پیش ثبت نام انتخاب رشته امسال ، اینبار هم انتخاب درستی انجام بدی و تا قبل از تکمیل ظرفیت محدود من برای مشاوره و انتخاب رشته تلفنی و حضوری و به تبع آن شرمنده شدم ، دست به دست هم بدیم و به کمک خدا جز برترین قبولی ها باشی

هزینه انتخاب رشته تلفنی کنکور۹۴ توسط استاد افشار + یک جلسه بیشتر نسبت به انتخاب رشته حضوری
برای دانش آموزان مشاوره های ماهانه تلفنی و حضوری : ۸۰/۰۰۰ تومان
سایرین : ۱۰۰/۰۰۰

انتخاب رشته حضوری پیش ثبت نام ندارد و فراخوان همایش و کلاس رایگان توجیهی متقابلا" اعلام خواهد شد

 
جهت پیش ثبت نام انتخاب رشته کنکور بصورت تلفنی توسط استاد افشار عبارت "انتخاب رشته کنکور" پیامک بدین به : ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳

دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار پنجم خرداد 1394, 08:57

فقط تا چند روز دیگر سکوتی فراگیر همه این سالن را میگیرد و غم به روی صندلی ها و در دیوار آن می نشیند و همه انرژی و زندگی از فضای اینجا می رود ؛ حتی احساس می کنی در این دفتر خالی ، دیگر اکسیژن هم وجود ندارد ، نفست تنگ می شود و بغض گلویت را می گیرد . فقط چند روز دیگر آخرین بچه ها هم می آیند و می روند و دیگر هیچ ؛ من می مانم و قطعه ای از عشق مازوخیسمی ریچارد کلیدرمن .

تمام این هیجان و اکسیژن و طراوت تو بودی ، تو بروی همه اینها با تو رفتنی هستند . نه انرژی برای من می ماند و نه توصیه ای برای گفتن . من به اشتیاق نگاه تو بود که فریاد زدم ، بال زدم و می خواستم پرواز کنم . روزهای روزمان با هم گذشت ؛ خوش یا بد ، همه اش برایم دوست داشتنی بود ؛ اما حالا که میخواهی پرواز کنی و بروی دلم تنگ می شود و میگیرد ؛ امسال هم کانتکت های گوشی ام مزین شد با ده ها اسم جدید و هزاران پیامک  ... دلم میگیرد وقتی اسم قشنگت را در صفحه ی غبار گرفته گوشی رنجور و خسته ام می بینم ؛ دلم میگیرد وقتی دست خط یادگاری ات را در دفتر خاطرات، مرا به یادت می اندازد . ای پرنده قله های رفیع ؛ من هنوز هم چشم در راهم و تمام دلخوشی ام دیدن پرواز تو در بلندای آسمان خداست ؛ دوست دارم اوج گرفتن هایت را بیش از پیش ببینم و به تو دورادور افتخار کنم و سرشار از غرور و تازگی شوم ؛ مهم نیست که باشم یا نباشم ؛

 

مهم نیست که کنکورت را چگونه بگذرانی...فقط قول بده که آخرش متوقف نشوی ؛

و منم قول میدهم که در همه حال برایت بهترین ها را از خدای خوبیها بخوام .

 

مرکز مشاوره کنکور دکتر افشار

 

انگار همین دیروز بود که حسن ختام کنکور۹۳ برای بچه ها در سایت گذاشتم ؛ سمینار انتخاب و حرف های آخر برای کنکور ها (میخوای ببین)

 

بعدش سریع رفتیم سراغ کنکور۹۴؛راستی کی گام اول محکم برداشت ؟! (میخوای ببین)

 

اینم بگم برای FUN

(سال قبل همچین روزی ، انگیزشی سوم خرداد ؛رکورد مسابقات سرعت در مشاوره کنکور را بخاطر ایما و اشاره همکاران که استاد وقت نداریم اصلا و فلان و بهمان،شکستم)

 

(میخوای گوش کن)


 

پاشو عین یه مرد برو دست و صورتتو با آب خنک بشور بشین پای درسات. کوتاه نیا برا هدفت.نذار له بشی زیر دس و پای بقیه

خودتو با این 3 هفته نجات بده . دیگه زور اخرته. دیگه هرچی تفریح داری بنداز دور. خابت رو با ساعت کنکورت مرتب کن(گفتم مرتب نه کم.حواست باشه). بدون کتابات وقتتو نگذرون.

 

به هیچی کمتر از هدفت راضی نشو.

 

از اون بالایی هدفتو بخواه ازش آرامش بگیر.با نماز حتما آرامش میگیری بخون.اصلا با زبون خودت باهاش حرف بزن. عین یه دوست.یکم صمیمی شو باهاش و ببین چطوری دستتو میگیره و آرومت میکنه

فقط تو یه کار کن عزیز جان ،،،، قدم اول از تو

 



یه قهرمان ، یه مبارز ، یه درجه یک کولاک... بدون اینکه به نتیجه فکر کنه تا آخرین نفس و تا آخرین لحظه می جنگه

یه دونده ... وقتی که تو چند قدمیه خطِ پایانِ به کم کاریهاش فکر نمیکنه به برگشتن و  و از اول خوب دویدن و مدیریت زمان و انرژیش فکر نمیکنه ، وسطِ مسابقه ؛ تو حساس ترین  لحظه نمی مونه و به این فکر نمیکنه که اگه نرسم و برنده نشم چی میشه ...

انگیزش نگاه ِ منتظر ِ همه آدمهاییه که چشم براهِ پیروزیشن اونوقته که هر چی تو توان داره میزاره که از جون مایه میزاره ، قوتِ قلبش لبخند ِ مهربونِ پروردگارشه که یه نگاهش کافیه تا لحظه هاشو با معجزه عجین کنه :)

با تمام ِ وجودش پیروزی رو میخواد و بُرد رو با همه ی قلب و دلش ایمان داره

تو لحظه هایی که خیلی ها خسته  و ناامید میشن ، تو با توکلت ، با باور ِ قلبی و ایمانت تا آخرین ثانیه مث یه قهرمان ِ واقعی  به عشق ِ پیروزی  بجنگ و شک نکن به توانایی ها و رحمانیت ِ خدای بزرگت ...

معبود ِ بینظیر تو برای موفق شدن تو ، کائنات رو با  با گامهای تو همسو میکنه

اگه تو بخوای ؛ اگه با تمام ِ وجودت پیروزی رو طلب کنی زمین و زمانش دست به دست هم میدن تا تو رو به مراد دلت برسونن

مهم نیست که سی  ماه مونده باشه یا سی روز یا کمتر از سه هفته،کافیه با همه ی جسم و روحت رسیدن رو باور کنی

که خدای تو منتظر ِ خواستن ِ توئه

برای اجابت دیدن؛ باید خواست ... و خواستن به عمل است .

 

 

قبول دارم !

 

قبول دارم "شاید" هیچگاه نتوانم در دنیا بهترین شوم ...

 

نه ثروتمندترین ...

 

نه موفق ترین ...

 

نه معروف ترین ...

 

و نه هیچ ترین دیگری "شاید" هرگز نشود ،

 

به هزار و یک دلیل منطقی و غیرمنطقی کافی نبودن هوش ، تلاش و خلاقیت و تفاوت اجتماعی و فرهنگی و نگاه به پیشرفت در یک کشور جهان سومی نسبت به کشورهای پیشرفته و تراز اول ....

 

اما هرگز قبول ندارم که در هر شرایطی ، درهر کشوری ، در هر فرهنگ و با هر سطح امکاناتی حتی لیاقت تلاش کردن برای "ترین شدن" را هم نداشته باشم !

 

اصلا چه فرقی می کند رسیدن یا نرسیدن ، یافتن یا نیافتن وقتی که تا آخرین نفس در حال تلاش کردنی ؟ ؟

 

ریسک کردن همیشه خطر دارد ولی یکنواخت شن مرگ آور است

 

مرگ یک ایده ...

 

مرگ اشتیاق به رسیدن ...

 

مرگ هدف ...

 

مرگ پیشرفت ...

 

حال مگر می شود نام اینگونه بودن را زندگی گذاشت ؟ یکنواختی فرقش با مرگ چیست ؟

 

آری قبول دارم "شایدها" نشود ، ولی یقینا باور دارم که پیگیر "شایدها" باشم و نه درگیر "بایدها" .

 

مشاور برتر کنکور

** دانلود مشاوره صوتی دکتر افشار **

*****

مبدا و سایت اصلی : www.alirezael.ir


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار بیست پنجم ارديبهشت 1394, 10:19

ثبت نام انتخاب رشته کنکور 94 سراسری و آزاد و همچنین پذیرش مشاوره تحصیلی و کنکور سال 95

مقالات و مشاوره های تحصیلی پیرامون دوران جمع بندی کنکور ؛ تهیه شده توسط دکتر علیرضا افشار . مشاور برتر کنکور و عضو هیات علمی دانشگاه و تنها مشاوره رتبه تک رقمی دهه 90

برنامه ریزی تحصیلی و مشاوره کنکور بصورت تلفنی با استاد علیرضا افشار

مشاور مدارس تیزهوشان و آموزشگاه های برتر کشور

دارای بیشتر رتبه برتر و رتبه تک رقمی کنکور



مقاله فوق العاده انگیزشی 25 اردیبهشت 94 مشاهده



پست های گذشته مرتبط با دوران جمع بندی


مثبت اندیشی

روش های جمع بندی دروس

منابع جمع بندی

پرسش های متداول دوران جمع بندی
 

مشاوره کنکور دکتر علیرضا افشار

www.alirezael.ir

کلیپ 15 دقیقه مشاوره کنکور

مشاوره صوتی کنکور دکتر افشار

کارگاه موفقیت در کنکور

دانلود کن


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار بیست و دوم ارديبهشت 1394, 06:36

سلام و عرض احترام خدمت شما عزیزان. خوشحال هستم که یکبار دیگه به ما سر زدین و مشتاق هستید تا آخرین مقاله مشاوره تحصیلی تا کنکور94 باهم بخوانیم ؛

انشالله بعد از این پست کم کم میریم سراغ مشاوره کنکور95 و بعد هم بحث داغ مشاوره و انتخاب رشته دانشگاه دولتی و آزاد کنکور94 .

 

http://alirezael.ir

 

 

گذرم سر مزار اموات و گذشتگان ولایت خودمان افتاد ؛ هر مزار یاد بود شخص با چند مصراع شعر و عکسی از دوران سرحالی و تندرستی او خودنمایی می کرد .  وجه مشترک دیگر همه قبرها جملاتی بود تحت عنوان پدری مهربان ، مادری دلسوز ، پسری آقا ، جوانی دوست داشتنی و ناکام و ... و به قول مداح مراسم شب هفت و سوم احتمالا از پیرغلامان خاندان عصمت و طهارت و آقا امام حسین (ع) بوده .

پس آدم بدها کجا هستن ؟ اونها مگه نمی میرن ؟ نمی دونم چرا موقع اعدام قاتل های زنجیره ای هم حتما کسی باید براشون از طرف خدا طلب آمرزش و مغرفت کنه ؟ انگار همه باید پاک و طیب از این دنیا برن ؛ حتی اگر هم نباشن بالاخره وصله بهشون میزنن و حداقل اندوخته یک نماز میت دسته جمعی و کلی فاتحه پس از صرف قیمه روز سومش برای طرف می مونه .

 

http://alirezael.ir/cat/3

 

خیلی بچه که بودن چون می خواستن از آب نترسم ، دو دوره رفتم کلاس شنا ؛ من که آخرش شناگرد نشدم ولی شکر خدا شاهین ایزدیار عزیز با وجود معلولیت تونست کلی مدال طلا و نقره بگیره و الان شده افتخار خیابان بهار .

 بعدش به پیشنهاد دختر عمه ام فرستادن منو کلاس زبان ، اما الان بجز گذراندن 10 ترم و بازم نا تمام ماندن کلاسها چیزی از زبان حالیم نمیشه و فقط لغات برام آشنا هستن اما پسر داییم که همراهم شد الان مدرک زبان روسی اش هم گرفته .

در آخر خودم رفتم کلاس کامپیوتر ، اما اونجا هم چون فقط عاشق بازی بودم ، با سیستم آموزشگاه فقط گیم بازی می کردم ؛ یکی از اون بچه ها الان متخصص مایا هست و بازی کامپیوتری طراحی می کنه .

معلم ورزش دبیرستان استعدادم تو پینگ پنگ کشف کرد و تا ناحیه رفتم جلو ، اما بعدش به بهانه امتحانات و معدل بالا و ... ولش کردم و کشوری نرفتم ؛ یکی از هم مدرسه ای ها سال بعد در جایگاه من قرار گرفت ، اما اون ادامه داد ، الان اسمش شده نوشاد عالمیان .

 

منصور قیاسی کبابی محل مون اومد قنادی سابق سرکوچه مان اجاره کرد ؛ اولش هر روز اول صبح مغازه باز می کرد و آب جارو می کرد ، برنج پاک می کرد ، می شست و خیلی خودش اکتیو نشان داد و با ارائه تخفیف و سرویس رایگان و 4 تا ببر ، پنجمی مهمان ما باش سعی کرد مشتری جذب کنه ؛ اما بعد از اینکه دید مشتری به اون صورت نداره ، زود یخچال و ویترین گذاشت حراج و جمع کرد رفت اما شنیدم الان همون جا فلافل سلف آبادان اومده و کار و کاسبی اش سکه هست .

 

از مثال اول اگر دقت کنی برای آدم خوبه داستانم همین اتفاقات کلیشه ای میفته و پس از مرگش براش یاد بود می گیرن ، اما چون آدم خوبی بوده بعد از درگذشتش هم به نیکی ازش یاد می کنن و احتمالا آثار ماتاخر اعمال خوبش باعث میشه اون دنیا هم دستش از خیر و خوبی کوتاه نباشه .

 در مثال های بعدی هم خوب اولش وارد شدم و اون چند قدم اول برداشتم و حتی در چند زمینه پیشرفت های نسبتا خوبی هم داشتم ، اما کار که کرد ، هرآنکه تمام کرد .

 چون من کار تمام نکردم الان از دستاوردهای عالی آخرش هم سهمی نداشتم و الان برگشتم سر خانه اول . شاید خیلی از این موفق ها اولش از من پایین تر و عقب تر بودن ، اما استمرار و پشتکار در راه باعث شد الان اسم آنها ، آدم موفقه باشه .

فرق دل دادن و ندادن در همین هست که بعد تو زندگی وارد شدی چقدر در برابر کم و کاستی ها گذشت کمی و بسازی ، چقدر سعی کنی همراه طرف مقابلت باشی و دستش بگیری و نه اینکه وزنه ای روی دوش او باشی ؛ وگرنه " بله " اولی دیگه همه عروس ها بعد از سه بار گل و گلاب و ... میگن آخر .

اون " بله " چقدر بله هست ، خدا می دونه. اولش که انگار همه چی آروم و خوبه ولی خدا آخر و عاقبتش به خیر کنه .

همه ما بدون شک بارها پامون جای پای موفق ترین های عالم میذاریم و گام اول حتی بهتر از آنها بر می داریم و فقط این راه ادامه نمی دیم و خیلی زود رها می کنیم ... نه نمیشه ، جواب نمیده ، اشتباه بود از اولش هم ، من نمی تونم و ....

حیفه ، قدر خودت بدون ... خیلی زیاد ... وگرنه یک وقت پر سن و سال میشی و اونوقت می بینی چقدر سوختی و چقدر سوزاندی !! . فکرش کن کسی که در 30 سالگی ببینه می تونست با کیفیت بیشتر زندگی کنه و همه داشته ها و مهارت هات در مرز 25 سالگی داشته باشه ، یعنی 5 سال کم کاری و همین مقیاس برای یک پیر 80 ساله شاید نیمی از عمرش باشه .

فقط خودت می تونی برای خودت کاری کنی.کاری که از درون بجوشه و خارق العاده زندگی تو رو متحول کنه . پس به خودت دوباره فرصت بده، نذار اینبار قولت کشک بشه . اگر میخوای استرس ناشی از نرسیدن و نشدن ازت کم بشه فقط تمرکز کن روی اصل و محتوا و نه شاخه و برگ هایی که اغاب آدم ها بهش میدن. مثلا کنکور را فقط فرصتی برای هرچه بیشتر باسواد شدن ببین ... بعد می بینی خوده رتبه و دانشگاه خوب و به تبع آن همه حواشی مثبت قبولی جای خوب بهت میرسه ؛ اگر ساده نگر و محتوا گرا باشی دیگه از درگیر شدن به حواشی مضر خبری نیست و مثل فائزه خانم ما درس به عشق درس می خوانی و از مرز بهترین ها هم میگذری ؛ اون زمان که عاشقی دیگه 2 ، 2 تا خیلی بیشتر از چهارتاست .

 

مشاوره کنکور صوتی دکتر افشار

 

 همه میدونن که در عصر فناوری اطلاعات در محیط اطراف مان پره از داده های شناور و سیگنال هایی که از مبدا به مقصد میخوان برسند و امواج های صوتی،رادیویی مختلف و ... اما به چشم دیده نمیشم و برای دریافت شون نیاز به رسیور و مبدل (دستگاه پذیرنده و تبدیل سیگنال ها و داده های دیجیتال) مخصوص خودشون داریم. حرف ها و انرژی های منفی هم که حال من و تو رو بد می کنن همین جور هستن، و در کنار مثبت ها وجود دارند؛ اگر خودت پذیرنده افکار منفی و تلقین های ناجور و ... باشی انگار مثل یک باند فرود ، ذهن خودت آماج حملات افکار بد و منفی قرار دادی و بالعکس اگر بخوای به حس معنوی و روح درون کارت فکر کنی جهت گیری هات درست میشه .

مهمتر از همه اگر جهت گیری هات از این به بعد رنگ و بویی معنوی و جمعی به خودش بگیره ، خیلی پر برکت تر میشه .

 

قدیمی ها یادشون هست زمانی تلویزیون تبلیغ میذاشت با شعر و ترانه :

 

بخاری توی ایرون ، فراوون فراوون

 

الان به مراتب تبلیغات رسانه ها از نظر مبالغه و بزرگنمایی و تحت تاثیر قرار دادن یک جنس نه چندان با کیفیت و کارایی ، خیلی خیلی بیشتر شده و برای دعوت به خرید و پول خرج کردن و بی زحمت اوکی شدن باهم به شیوه های مختلف فرهنگی و روانشناسی جنسی مسابقه میذارن . کاش در فیلم و ترانه های نسل جوان کمتر الگوی نامناسب و پوچی و افسردگی و رفتارهای هیجانی کاذب موج میزد و بجای اون بیشتر شاید برای شما اتفاق بیفتد و ماه عسل و خندوانه ها بود . بیا حداقل در این شام بازار ما باهم به سمت مثبت ها و خوبی ها و پیشرفت ها بریم و دغدغه امروز خود را بدون راه حل عملی به فردا موکول نکنیم .

 

http://alirezael.ir/cat/2

 

به این چند جمله آخر خوب دقت کن

 

قبول دارم !

قبول دارم "شاید" هیچگاه نتوانم در دنیا بهترین شوم ...

نه ثروتمندترین ...

نه موفق ترین ...

نه معروف ترین ...

و نه هیچ ترین دیگری "شاید" هرگز نشود ،

به هزار و یک دلیل منطقی و غیرمنطقی کافی نبودن هوش ، تلاش و خلاقیت و تفاوت اجتماعی و فرهنگی و نگاه به پیشرفت در یک کشور جهان سومی نسبت به کشورهای پیشرفته و تراز اول ....

اما هرگز قبول ندارم که در هر شرایطی ، درهر کشوری ، در هر فرهنگ و با هر سطح امکاناتی حتی لیاقت تلاش کردن برای "ترین شدن" را هم نداشته باشم !

اصلا چه فرقی می کند رسیدن یا نرسیدن ، یافتن یا نیافتن وقتی که تا آخرین نفس در حال تلاش کردنی ؟ ؟

ریسک کردن همیشه خطر دارد ولی یکنواخت شن مرگ آور است

مرگ یک ایده ...

مرگ اشتیاق به رسیدن ...

مرگ هدف ...

مرگ پیشرفت ...

حال مگر می شود نام اینگونه بودن را زندگی گذاشت ؟ یکنواختی فرقش با مرگ چیست ؟

آری قبول دارم "شایدها" نشود ، ولی یقینا باور دارم که پیگیر "شایدها" باشم و نه درگیر "بایدها" .

 

مرکز مشاوره و انگیزش تحصیلی افشار

 

 

دانلود سخنرانی تاثیر گذار

 

نه دستی ، نه پایی ، نه غصه ای ...

 

لینک مشاهده

 

 

 

مشاور برتر کنکور

 

دو فایل صوتی مجزا هم به عنوان آخرین برنامه کاری من در سایت برای کنکوریهای عزیزم

 مشابه همایش های اجتماعی تفکر سال های قبل

 

به کنکور ربطی نداره ، پس اگر الان وقتش ندارین بذارین برای بعد گوش کنید .

 

همایش تفکر یک

 

همایش تفکر دو

 

ثبت نام برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی تلفنی استاد علیرضا افشار برای کنکوریهای 95 و انتخاب رشته آزمون سراسری 94 از هفته چهارم خرداد آغاز می شود .

برای پیش ثبت نام مشاوره با آقای مشاوره ایران پیامک بزنید به

09358960503


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار بیست و دوم ارديبهشت 1394, 06:15

 

http://alirezael.ir/cat/2

 

عرض سلام و با آرزوی بهروزی خدمت یکایک شما عزیزان

امید دارم که هفته باقی مانده تا کنکور ۹۴ پر قدرت و فوق العاده انرژیک پشت سر بذارین و در نهایت به اهداف تون برسید .

به علت تنگی وقت بنده در تنظیم وقت مشاوره تک جلسه مشاوره تحصیلی برای همه در این موقع از سال ، در پایان کلاس آموزشی روش های جمع بندی در یکی از مدارس ، پاسخ به چند سوال مهم و پر تکرار کنکوریها داشتم که خالی از لطف نیست در عرض 20 دقیقه به آن گوش کنید.

 

پاسخ سوالاتی پیرامون :

 

_ هماهنگی دوران جمع بندی با ایام امتحانات پایان ترم

_ شک بین گزینه ها در پاسخگویی سوالات و آزمون های جامع کنکور

_ اهمیت تعادل بین درصدهای کنکور و چند مثال نقض در مورد فواید مقطعی عدم تعادل

_ برهم زدن ترتیب پاسخگویی به سوالات دفترچه اختصاصی،عمومی و پاسخ به چند پرسش دیگر

دانلود فایل صوتی مشاوره

 

 

 

چند روز پیش با یکی از این بچه های تجربی که چند ماهی میشه شاگرد خودم هست صحبت کردم ، بعد از اینکه درصدهای آزمون جامع اش گفت ، بهش گفتم فکر می کنی چند بشی ؟ گفت برام رتبه مهم نیست ؛ من برای رتبه درس نمی خوانم . بعد ازش خواستم که حدس بزنه الان که براش تخمین رتبه انجام دادم چند شده مطابق کنکور93 ؟ !!

گفت فکر کنم هزار منطقه ...

جالب اینجا بود که وقتی بهش گفتم بین 100 تا 200 کنکور تا الان هستی و جا داری تا زیر 50 منطقه هم بیاری تا روز کنکور ، تازه فهمیده بود که انقدر سرش به کار خودش بوده که اصلا نفهمیده هدف کجا مونده و این چقدر جلو زده ... آره عزیزم ، این خاصیت درس خواندن با عشق هست و رتبه کنکور دغدغه نکردن .

 

www.alirezael.ir

 فایل صوتی پایین هم صحبت های جمعی از نخبگان و بچه های تیزهوشان از بیان تجربیات خودشون در هفته های پایانی کنکور هست تا روز آخر کنکور ؛ بعضی از پیشنهادات شون با جزئیات آموزش های مشاوره ای من یک قدری فرق میکنه ولی کلیات روند حرکتی این بچه ها و موفقت شان می تونه الگو خوبی برای شما بسازه و این اعتماد به نفس بهتون بده که یک روز آنها هم در شرایط شما بودن و همچین روزهایی تجربه کردن .

 

دانلود صحبت های سمپادی ها

 

http://alirezael.ir/cat/3

پیش ثبت نام مشاوره و برنامه ریزی کنکور 95 ویژه دانش آموزان و فارغ التحصیلان

پیش ثبت نام انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد سال 94 توسط استاد علیرضا افشار بصورت حضوری و تلفنی

در اسرع وقت پیامک بدین به : 09358960503


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار چهاردهم ارديبهشت 1394, 01:04
مرکز مشاوره و انگیزش تحصیلی افشار

 

_ مقصد تنها یک بهونه اس تا مسیر تجربه کنی. (جمله خودمه)

 

مگه  اون انتها میخوان چی بدن بهت ؟

به قهرمان المپیک آخرش یک تقدیرنامه میدن و یک تیکه فلز ... حالا تو بگو جنسش طلا هم باشه ، دیگه وزنش که از یک قطعه شمش (شمش=ارزش پراید) بیشتر نیست ... یعنی ارزش مادی آنچنانی نداره و آن چیزی که خیلی مهمش میکنه اینه که بعد از گذشت از چه مسیری بدست اومد و بین چند صد نفر آدم، یک نفر منحصر به فرد و خاص بوده و تونسته با تلاش و پشتکار و غلبه بر همه مشکلات موجود به آن درجه برسه و همین سیر تحول و مسیر پیموده شده اجر  قرب داره و تو دل هم وطن شادی میاره

وگرنه اسامی مثل خاوری و خاوری ها با وجود مقصد و انتهای چند هزار میلیاردی برای همیشه لکه ننگی هستند که همواره مسیر حرکت شون در رذهان عمومی نکوهش میشه

 

اگه تو هم عاشق روپوش پزشکی هستی برو دوتا واسه خودت بخر ، یک گوشی و به خودت آویزون کن ؛ به فامیل بچه ها محل هاتون بگو پزشکی قبول شدی تا همه بهت بگن آقا/خانم دکتر ؛ یک چرخی هم اطراف میدان انقلاب و سینما بهمن بزن و یک مدرک دکتری بخر

بعدش که چی ... آیا این همون مقصد آرزو های تو بود ؟ راضی شدی حالا ؟

خیلی ها میگن نه ... انگار ی چیزی کمه ، اونم صلابت و افتخار اینکه خودت موفقیت بدست آورده باشی ، اینکه تو در کنار مدرک و اسم و روپوش دکترها ، علم و مهارت کاری هم داشته باشی ... اینکه برای رسیدن بهش مثل این خرخون ها خیلی تلاش کردی باشه و ...

بله عزیزم ، این کمبودهایی که گفتی ، همان پیمایش مسیر میخواد وگرنه هیچ رضایت درونی باهاش نیست .

 

دیدی گاهی پیشکسوتی رو میارن و ازش تقدیر می کنن؛ اون یک زمان اسم و رسمی داشته ولی حالا از کار افتاده شده و شایدم پشتش مثل قوس لاک جناب لاک پشت خمیده شده باشه، دستش بلرزه و فراموشی حواس و ضعف تو تلکم داشته باشه ؛ اما،اما هنوز هم عزیزه ، حتی با وجود اینکه کاری ازش نمیاد

چرا ؟ چون یک زمان مسیر رفته... اگرچه الان دستاورد جدید نداره و خیلی از اون آدم بهترها هم در فلان زمینه هستن، اما کسی یادش نمیره که اون یک روزی مسیر موفقیت چگونه پیمود . پس چیزی که مهم هست مسیره و نه مقصد .

 

_ باید تو خط باشی و تا ته تهش بری ، حتی از الان .

 

حتی اگر الان به اشتباه هم بهت الهام هم شده که دیگه دیر و نمیشه برای ایده آل ات تلاش کرد ، باشه درست. من کاری با گذشته ات ندارم . فقط همین الانت میخوام

_ شاید خوب شروع نکردی ، شاید خوب جلو نیومدی ، اما خوب تمامش کن . نمیخوام بگم خوب تمامش کن شاید شددددد؛ حداقل حسن خوب تمام کردن اینه که برای شروع های بعدی آماده ای . درست مثل همون موقع هایی که از وسط روز می گفتی چه فایده از الان بخوانم، امروز که دیگه خراب شده ... و چون نمی خواندی ، فردا صبح هم برای مطالعه تنبل و منفعل بودی ولی اگر حداقل چند ساعتی همون شب کار میکردی ، فردا برای شروع دوباره با انگیزه تر بودی . در هر صورت از هرجا ول کردی بازم بچسب .

 

_خودت باش ، تا خودت بسازی

 

به قول حسین عزیز که شاید الان خودش هم داره این متن میخوانه ، هرکسی برای خودش متفاوته ؛ یک عده جرات نمی کنن که تفاوت شون نشان بدن که اکثریت آدم ها تشکیل میدن ؛ یک عده میخوا ن تفاوت نشان بدن ولی وقتی باهاشون مخالفت میشه یا شکست میخورن ، تسلیم میشن، این افراد هم تعدادشون زیاده ؛ اما یک عده قلیل تفاوت شون نشان میدن و انقدر تلاش و پیگیری می کنن تابقیه اون تفاوت قبول کنن و براش ارزش قائل بشن ؛ اینها همان آدم های موفق هستند .

فکرش کنی میشه با قاشق هم تشتک نوشابه باز کرد ، میشه با پیچ گوشتی دوسو ، پیچ چهارسو هم بازکرد و کلی میشه های دیگه که البته همه کار دشوار تر می کنن ؛ پس بهتره دنبال تغییر کاربری خودت نباشی و بجای تقلید بیماری گون ، رو خودت حساب کنی ، و فقط خودت به اون غایت نهایی برسانی ؛ اینکار هم ساده تره و هم شدنی . چون همه شرایط دست خودت هست و تو دنبال موفقیت به سبک خودت هستی .

نترس چون به قدر کافی ایده و آدم تقلیدی داریم ، همون جا برای خلاقیت پر نشده . نخواه کس دیگه ای باشی ، همون طور که هیچ کس جای کس دیگه ای تو دنیا نگرفته و نخواهد گرفت و هیچ وقت نمیشه بزور پازل خانه ای دیگر را به اشتباه در خانه مدنظر قرار داد و جفت جورش کرد.بگرد تا پیدا کنی اون پازل کجا باید قرار بگیره.

 

بریده ای از کارگاه موانع موفقیت

 

و رسیدن به موفقیت نامحدود ، علیرضا افشار

 

دانلود از پیکو فایل

 

خب امسال هم قصه ما به سر رسید و جوجه کلاغ های من امیدوارم به خونه هاشون برسن .

 خوبی دیدین ضرب در دو از خودتون بوده، بدی دیدین دربست مال منه ؛ چون امسال شاگرد ماهانه/تک جلسه به نسبت هرسال زیاد داشتم و اکثرا از اینجا یا حداکثر یکی دو جلسه مشاوره گروهی در شهرستان با من آشنا شدن ، میخوام از همینجا اعلام کنم که اگر حق و حقوقی از او بر گردن من هست (نارضایتی، کم کاری، بداخلاقی و...) یا تو دلش حلال کنه و یا بهم پیامک بده تا جبران کنم ؛ انشالله اگر عمری باقی باشه و نیازی به بحث های عمو جغدپیر قصه بود، برای کنکوریهای۹۵ در خدمت تازه واردها هستم.

ارادتمند شما افشار

 

راستی سایت استراتژی مطالعه هم یک مجموعه خوب از آزمون های گزینه دو زحمت کشیده تهیه کرده ؛ بچه هایی که دنبالش بودن صلواتی از اینجا بگیرن

 


دسته بندی :

نویسنده : علیرضا افشار دوازدهم ارديبهشت 1394, 08:59

 

http://alirezael.ir

پیشاپیش روز پدر و روز معلم مبارک همه پدران و فرهنگیان عزیز

 

رخدادها و پیده های دنیا اغلب طی سال ها ثابت هستند و این فقط ما هستیم که انتخاب می کنیم به کدام جنبه بیشتر توجه کنیم ؛ این فقط خود ما هستیم که با آفت بدبینی و تعمیم بذر استرس تو دل مون میکاریم و با رفتار نشات گرفته از همان طرز فکر ، آن استرس رو پرورش میدیم . در صورتی که حقیقت چیز دیگری هست .

 آزمون سنجش دوم می تونه برای شما درصدهای ایده آلی به همراه نداشته باشه ولی حداقلش میشه از این زاویه بهش نگاه کرد که در فاصله 6 هفته ای تا کنکور 94 می تونه کلی از اشکالات و نقاط ضعف شما رو بهت گوشزد کنه و اگر فقط رو نصف آنها هم سرمایه گذاری کنی و تبدیل شان کنی به نقطه قوت ، ارتقا رتبه چشم گیری خواهی داشت ؛ اما از یک طرف میشه زد زیر کاسه کوزه همه چیز و این تخمین رتبه تعمیم داد به ده نقطه ضعف دیگه از گذشته و مهر تایید به نتیجه کنکور امسال هم زد و این 40 روز پایانی تا کنکور بی خیال شد .

 

http://alirezael.ir

 

یادش خیلی بخیر ، فکر می کنم 10 سال پیش بود که تازه گوشی های 6600 نوکیا با صفحه نمایش بزرگ و قابلیت های بروز به بازار آمده بود و هرکسی سعی میکرد هر جوری شده یکی از آنها بخره و اسمش اون موقع گذاشتن 66 جواد . حالا این ماجرا که خیلی پیشرفته بود ؛ قبل از اینکه سیمکارت های اعتباری به بازار بیاد پز داشتن گوشی باعث شده بود تا بعضی از جوانان سیمکارت سوخته به قیمت ارزان بخرن و بندازن داخل گوشی تا منوی اون براشون باز بشه و بتونن ی انگولکی کنن و یا برای سرگرمی باهاش بازی کنن . به عقب تر که برگردیم یکسری گوشی بود اندازه پاره آجر که واقها به راحتی گوشی های ایرانی GLX تو جیب جا نمیشد و از جیب بیرون نمی آمد. اگر بخوایم خاطره بگیم خیلی بیشتر از اینها باید تعریف کنیم و برگردیم از کامپیوتر انیاک شروع کنیم بگیم و یادش بخیر بیاریم تا امروز

اما همه اینها سیر تغییر و تحوالات بشر در پیشرفت عرصه تکلونوژی برقراری ارتباط و تسهیل آن چقدر هم روی فرهنگ ها تاثیر گذاشت . یادم میاد اون اوایل که بلوتوث اومده بود تفریح یکسری شده بود صبح تا شب فیلم و عکس بلوتوثی دیدن و فرستادن و .... بعدش طرح قرمز اپراتور دوم با کسر ماهانه 2000 و بعد 2500 تومن باعث شد تا پیامک های رایگان و نامحدود بهم بدن و بازار sms بازی ها حسابی داغ داغ شد و هرجا میرفتی چند نفری بودن که بیل بیلک شون درآوردن و داشتن موذیانه می خندیدن و جک می خواندن . دیگه قاب گوشی موبایل مثل بوگیر اتاق ماشین در انواع و اقسام رنگ ها و طرح ها پیدا میشد و انقدر افراط کردیم تا آوردن گوشی تلفن همراه در مدارس طی قانون آموزش پرورش در سال 87_86 اجرایی شد . 

 

 اما بازهم این سیر تحول ادامه داشت تا اینکه اپراتور اول در سال 91 با هماهنگی منظم و از پیش برنامه ریزی شده بیش از صدها مدرسه در سراسر کشور ، اقدام به پخش سیمکارت های رایگان دانش آموزی در مدارس کرد ؛ این یک شک بزرگ محسوب میشد که چرا چیزی که خودتون میگین ممنوع هست رو در مدارس تبلیغ می کنید و مثلا مگه لازمه والا ...

در سال 92 طی هوشمند سازی مدارس مدیران یک منطقه از مدارس بالا شهر ، با دریافت پورسانت از فلان شرکت وارد کننده تبلت ، لازمه استفاده از امکاناتمدرسه هوشمند را در مجاب کردن اولیا برای خرید " تبلت های دانش آموزی " برای دانش آموزان خود کردند . و این ماجرا انقدر ادامه داشت که در سال 94 طی فراخوانی از دانش آموزان سراسر کشور در مدارس خواسته شد تا در مسابقه عکس سلفی با موضوع "روز معلم" شرکت کنند و به بهترین عکس های سلفی نیز جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .

 

دیدین ، همان طور که رنگ و لعاب ویترین مغازه های خیابان جمهوری و ولیعصر طی ده سال گذشته با ورود گچت های هوشمند خیلی عوض شد ، فرهنگ استفاده در بین ما هم انقدری تغییر کرد که الان برامون خیلی چیزها مثل قبل حساس نیست ؛ شاید این داستان ها و کلی خاطره دیگه از همین گوشی های موبایل وقتی برای بچه های دهه نود چند سال بعد تعریف کنیم مثل همون جریان چراغ گرسوز و کرسی شب های سرد زمستون و صف شیر کوپنی و ... که خاطرات من و امثال من بوده و برای شما جالبه ، برای آنها هم خنده دار باشه .

حالا نمیخوام اوقاتت تلخ کنم و بگم ناز شصت سازنده های امریکایی و فنلاندی و کره ای که چقدر طی ده سال اخیر پیشرفت کردن و من و شما فقط اندرخم صدها پیام نخوانده و invite شدن در فلان گروه جدید ماندیم و برای خودمون با روزمرگی ها خاطره ساختیم ؛ اما الحق سهم من و تو از این همه تحول در دنیا اونم در زمینه های مختلف چقدر هست ؟

 

تو 5 سال گذشته از عمرت در دنیا چقدر تاثیر گذار بودی و چقدر تاثیر پذیر ؟

 

حالا چرا انقدر تاثیر پذیر بودیم و اصلا چجوری این همه تاثیرات بدون اینکه خودمون انتخاب کنیم به ذهن و فکر ما ورود پیدا کردند  ؟

اگر میخوای بدونی که چرا تا الان اونطور باید در زندگی پیشرفت نکردی ، حتما این کارگاه گوش کن .

اگر میخوای بدونی کدام انتخاب های غلط باعث شده تا تاثیرپذیر باشی و چیکار باید میکردی تا تاثیر گذار باشی حتما فایل صوتی این جلسه گوش کن و اون رو به خیلی ها هدیه کن تا همه بدانند و تغییر کنند .

 

تو روزهای باقی مانده تا کنکور برای تک تک تون با ذکر نام دعا می کنم و از خدا میخوام به همگی کمک کنه تا خودشون پیدا کنن و بتونن به بهترین هایی که لایق هستند برسند . می دونم که میشه ، یقین دارم که میشه .

 فقط یک قدری تو تعمیم و مقایسه بذار کنار و خودت باش ... تو خودت بهترین نقش آفرینش هستی و به مدل خودت موفقیت برات حتما امکان پذیره و در غیراینصورت دچار وسواس بیماری گون توقعات بیجا قبل از عمل و مقایسه و حسادت میشی . 

 

پذیرش مشاور کنکور سال 95

 

یادم میاد تو برنامه آقای گزارشگر که در عید امسال هم پخش شد ، دکتر صدر همیشه تاکید داشت تقلید نکنید ، خودتون باشید ، چون خودتون بهترین هستین ، فقط اگر قدری رو خودت کار کنی . منم بهت قول میدم که فاصله ات با دیگران انقدری نیست که داری خودت اذیت می کنی و اگر رو فرم باشی  خودت باشی ، معجزه میشی . تو این راه از طرز فکر کسی در مورد خودت هراس نداشته باش و هر چیزی که قراره رو برو یا پشت سر بهت بگن رو ازش راحت رد شو . حتی شده تیکه کنایه های خانواده و بعضی از اساتید که از الان شروع کردی بخوانی فایده نداره و ... و یا دوستانی که خودشان چون نمی توانند بخونند میخوام بقیه رو هم ترور شخصیتی  روحی کنن

 

آموزش صفر تا صد کنکور

 

موضوع این جلسه :

 

آموزش مبانی علم TA و ذکر مصداق های عینی و عملی در تغییر نگرش به زندگی و دوری از استرس

+ پاسخ به چند سوال مهم کنکوریها

 

لینک اصلی دانلود صوت مشاوره تحصیلی کنکور استادافشار

 

ثبت نام انتخاب رشته دانشگاه سراسری،آزاد 94 لینک کمکی دانلود صوت مشاوره تحصیلی کنکور استاد افشار


 

بچه هایی کنکوری و سوم دبیرستانی که دوست داشتن کارگاه ها و مقالات آموزشی و انگیزشی کنکور سال های قبل سایت رو هم ببینن ، می توانند از آرشیو ستون راست سایت استفاده کنند . در اینجا هم سعی شد تا با رای گیری چند نفر از اعضای سابق چند پست منتخب کنکوریهای 93 و 92 برای علاقه مندان معرفی کنیم . کاش وقت داشتی و همه کامنت های پست های بعد از عید سالهای قبل می خواندین تا متوجه می شدی خیلی از رتبه های برتر و دانشجویان دانشگاه های خوب نیز ، یک زمان در شرایط فعلی حال حاضر تو رو داشتند اما کم نیاوردن و

تا آخرین لحظه تو خط بودن .

 

مشاوره تحصیلی کنکور دکتر افشار

10 پست منتخب همین موقع های آرشیو سایتمون "مشاوره رایگان کنکور" برای سال  93 و 92  :

پیشنهاد ویژه : وقت داری همه پست های آموزشی، انگیزشی بعد از عید سال های قبل ببینید . برای من یکی که تمامش خاطره است


















 




برای مشاهده کامل مقالات و فایل های صوتی مشاوره کنکور خصوصی مشاوره دکتر افشار لطفا" عضو شوید  www.alirezael.ir

مشاوره تحصیلی کنکور افشار  09358960503: sms:


دسته بندی :


موضوعات

صفحات

لینکدونی

نویسندگان

آمار بازدید


درباره ما


تعیین رشته تلفنی کنکور94 . برنامه ریزی کنکور95 مشاور رایگان کنکور مشاور و برنامه ریزی تلفنی استاد علیرضا افشار،. برنامه ریزی ماهانه و جلسه ای.، دانلود مجانی فایل صوتی مشاور استاد افشار،صوت همایش کنکور استاد علیرضا افشار مشاور برتر کنکور کشور
ایجاد کننده وبلاگ : انتخاب رشته و مشاوره کنکور پذیرش مشاوره و برنامه ریزی تضمینی کنکور دکتر افشار مدرس کلاس های مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی و کنکور انتخاب رشته کنکور آزاد . انتخاب رشته تلفنی کنکور سراسری مطالب انگیزشی و کلاس های رایگان جناب آقای علیرضا افشار یکی از برترین های مشاور کشور؛ www.alirezael.ir مشاور تحصیلی کنکور
خرید ساعت مچی | صفحات پاپ آپ popup window سایت دکتر افشار